ΣΕ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ | 5 σειρές για να... κολλήσεις

Μιχάλης Σταύρου Δημοσιεύθηκε 16.3.2020

Αυτές είναι οι πέντε σειρές που προτείνει ο Μιχάλης Σταύρου για να αυτοπεριοριστείτε μπροστά από μια μικρή οθόνη






The Stranger

"Αλήθεια σε γνωρίζω; Ξέρω ποια είσαι;" λέει ο Άνταμ στη σύζυγό του, η οποία φεύγει χωρίς καν να του δώσει εξηγήσεις. Από τις σειρές που θα σε κάνουν να... κολλήσεις, όσο αδόκιμος και αν είναι αυτός ο όρος αυτές τις μέρες. Και μάλιστα, σε πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού δεν είναι απλώς για το αν ο γείτονάς σου έχει κορωνοϊό, αλλά για το αν ξέρεις καλά-καλά ποιος είναι.





The outsider

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ένας Στίβεν Κινγκ, και από όλες τις τηλεοπτικές μεταφορές επιλέγουμε το "The outsider" που ασχολείται με τον αποτρόπαιο φόνο ενός 11χρονου αγοριού σε μια μικρή πόλη της Οκλαχόμα, το οποίο βρίσκουμε κατασαλιωμένο και καταδαγκωμένο μέσα στο δάσος. Το σκηνικό του whodunnit στήνεται μαεστρικά, σε αυτό βοηθάει απίστευτα η σκηνοθεσία, ενώ το εξαιρετικό σετ δημιουργεί εκείνη τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που θέλεις σε αυτού του είδους τις παραγωγές.





Mrs. Fletcher

Η ζωή χωρίς την τρέλα των ημερών είναι σεξ, σχέσεις, οικογένεια. Δείτε λοιπόν πώς είναι η κανονική ζωή χωρίς προβλήματα. Ή μάλλον με ένα βασικό: Να ψάχνεις τον ιδανικό σύντροφο στα 40 και κάτι σου αφού δεν είχαν πάει καλά οι προηγούμενές σου σχέσεις. Δραμεντί με κωμικά στοιχεία, οι γυναίκες σίγουρα θα βρουν κάτι από τον εαυτό τους σε αυτήν τη σειρά.





The hot zone

Η μυθοπλασία ξορκίζει φόβους γι' αυτό και αν θέλετε να καθησυχάσετε εαυτούς, δείτε τη σειρά του National Geographic η οποία ασχολείται με τον Ebola, εκεί που πραγματικά ξερνούσαν τα σωθικά τους οι ασθενείς. Ακροβατεί ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και τη μυθοπλασία, αλλά βλέπεται χωρίς... φόβο, ξέροντας πως είσαι μακριά από μια τέτοια επικίνδυνη επιδημία.





Utopia

Αν και δεν είναι πρόσφατη σειρά, μπαίνει επάξια στη λίστα για τους συνωμοσιολόγους που θεωρούν πως ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε γιατί είμαστε πάρα πολλοί σε αυτόν τον πλανήτη. Conspiracy theory, με μια αναπάντεχα καλή παρέα σε αυτό το βρετανικό φλεγματικό σίριαλ που δανείζεται την αισθητική των ευρωπαϊκών κόμικς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ