"One World:Together At Home" |Διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.4.2020

Μια διαδικτυακή συναυλία, που διοργάνωσε ο ΠΟΥ και ο διεθνής οργανισμός υπεράσπισης Global Citizen, θα φέρει κοντά άτομα που έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19 για να αναλάβουν ουσιαστικές δράσεις για την προστασία της υγείας και για την υποστήριξη της παγκόσμιας ανταπόκρισης στον ιό COVID-19. Θα γιορτάσει επίσης και θα υποστηρίξει γενναίους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που με την αφοσίωση του σώζουν ζωές στην πρώτη γραμμή.


Επιμελήθηκε σε συνεργασία με την Lady Gaga, με την συμμετοχή των Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong των Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δεσμευτεί να νικήσει την πανδημία του κορανοϊού με μέτρα για την επιστήμη και την δημόσια υγεία και να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ. «Ίσως χρειαστεί να είμαστε μακρία σωματικά για ακόαμ λίγο καιρό ακόμα, αλλά μπορούμε να έρθουμε μαζί διαδικτυακά για να απολαύσουμε υπέροχη μουσική. Η συναυλία «One World: Together At Home» αντιπροσωπεύει μια ισχυρή παράσταση αλληλεγγύης ενάντια σε μια κοινή απειλή».





Η συναυλία One World: Together At Home θα μεταδοθεί σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως το Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 στις 17:00 (ώρα Λος Άντζελες) / 20:00 (ώρα Νέας Υόρκης) / 01:00 (ώρα Λονδίνου) στο ABC, NBC , Δίκτυα και πλατφόρμες ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media στον Καναδά. Το BBC One θα μεταδώσει το πρόγραμμα την Κυριακή 19 Απριλίου 2020. Πρόσθετοι διεθνείς ραδιοτηλεοπτικοί φορείς περιλαμβάνουν το beIN Media Group, το MultiChoice Group και το RTE.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε πολλές παγκόσμιες πλατφόρμες, όπως: Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube. Αυτή η ειδική ψηφιακή συναυλία θα περιλαμβάνει επιπλέον καλλιτέχνες και παραστάσεις από όλο τον κόσμο, καθώς και μοναδικές ιστορίες από τους ήρωες υγειονομικής περίθαλψης ανα τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.globalcitizen.org/togetherathome

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ