Προβολή της παράστασης «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.4.2020

Ο ΘΟΚ συνεχίζει τις δωρεάν διαδικτυακές προβολές παραστάσεων από το αρχείο του, διατηρώντας έτσι μια γεύση από την τέχνη του θεάτρου.


Ένα από τα εμβληματικότερα έργα του νεοελληνικού θεάτρου, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που παρουσιάστηκε το 2018 στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη και σε μουσική, γραμμένη από τον Σταμάτη Κραουνάκη, παίρνει σειρά και διατίθεται δωρεάν στο κοινό από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2020 μέσω της ιστοσελίδας του ΘΟΚ: www.thoc.org.cy.


Η αντισυμβατική Στέλλα τολμάει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον Μίλτο με οποιοδήποτε τίμημα. Διεκδικώντας παθιασμένα την ατομική της ελευθερία, αντιμάχεται το καθεστώς του έγγαμου βίου και επιλέγει το οδυνηρό της τέλος. Ένα σπουδαίο έργο που υμνεί το αδύνατο του έρωτα, τις δοκιμασίες που τον συνοδεύουν και μοιραία το τέλος του.


* Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παραγωγής για τη σύμφωνη γνώμη τους σχετικά με τη διαδικτυακή προβολή της.


Ταυτότητα παράστασης


Σκηνοθεσία-Δραματουργική Επεξεργασία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης


Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης


Στίχοι τραγουδιών: Σταμάτης Κραουνάκης - Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης


Σκηνικά: Έλενα Κοτασβήλι - Αλέξης Βαγιανός


Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου


Χορογραφία-Κίνηση: Έλενα Χριστοδουλίδου


Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς


Ενορχήστρωση-Μουσική Διδασκαλία: Πέτρος Γιωρκάτζης


Βοηθός Σκηνοθέτης-Ηχητική επένδυση/Προγραμματισμός: Ευριπίδης Δίκαιος


Παίζουν (με σειρά εμφάνισης)


Σπύρος: Πέτρος Γιωρκάτζης


Αννέτα: Ελένη Σιδερά


Αλέκος: Γιώργος Ευαγόρου


Μαρία: Έρικα Μπεγέτη-Λύρα


Δημήτρης: Γιάννης Μίνως


Στέλλα: Κίκα Γεωργίου


Μίλτος: Παναγιώτης Μπουγιούρης


Αντώνης: Ηρόδοτος Μιλτιάδους


Μάνα: Ιωάννα Σιαφκάλη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ