ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ|Μέρα 46η

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.4.2020

Της Chiaki Kamikawa/Εικαστικός


amabie




AMABIE x APHRODITE

«Όταν μια πανδημία καταστρέφει τη χώρα, σχεδιάστε μια εικόνα μου και δείξτε την σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους».

Η Amabie είναι ιαπωνική yokai (τέρας-πνεύμα) που εμφανίστηκε μυστηριωδώς μέσα από το νερό της θάλασσας και έδωσε οδηγίες στους ανθρώπους να μοιραστούν την εικόνα της για να αποτρέψουν την ασθένεια.Η Amabie τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από κυβερνητικό στέλεχος στην Ιαπωνία το 1846.

Αν έχω οποιαδήποτε ικανότητα να σώσω τον κόσμο, θα χρησιμοποιήσω την ικανότητά μου να ζωγραφίζω. Τουλάχιστον ίσως μπορώ να κάνω τον κόσμο να χαμογελάσει λίγο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ