Ακυρώνεται η φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.4.2020
www.fotolarko.com.cy

Οι διοργανωτές του «Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος», οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και το Υφυπουργείο Τουρισμού, ανακοινώνουν ότι η φετινή διοργάνωση, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου 2020, ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι διοργανωτές αποφάσισαν όπως προχωρήσουν στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης μετά από ενδελεχή αξιολόγηση όλων των παραμέτρων και εξελίξεων εντός και εκτός Κύπρου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που έχει ανακοινώσει η Κυπριακή Κυβέρνηση προς περιορισμό της εξάπλωσής του και για την προστασία των πολιτών.

"Με την ευχή όπως αυτή η ακραία συνθήκη, την οποία βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, περάσει σύντομα και επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ θα συνεργασθούν έτσι ώστε το «Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος» να επανέλθει το 2021 με το γνωστό υψηλό του επίπεδο και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, δημιουργοί, συντελεστές και θεατές, στα θέατρα", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΧΡ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ