Η επιστροφή σε Μουσεία, Θέατρα, Σινεμά, Συναυλίες

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.4.2020

Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία, τα θέατρα, τα σινεμά και οι συναυλίες περιλαμβάνονται στις 4 φάσεις που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου για «επιστροφή στην κανονικότητα».


Η Στρατηγική για άρση των περιοριστικών μέτρων και επανεκκίνηση της οικονομίας έχει καθορισθεί σε 4 φάσεις οι οποίες έχουν εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, και θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Την 1η Ιουνίου, κατά τη 2η φάση επιστροφής, θα ανοίξουν οι βιβλιοθήκες, τα Μουσεία, οι αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι, βάσει κατευθυντήριων γραμμών ή πρωτοκόλλων.

Στις 9 Ιουνίου, κατά την 3η φάση, θα ανοίξουν τα θέατρα και σινεμά ανοιχτού χώρου.

Από 14 Ιουλίου και μετά, κατά την 4η και τελευταία φάση επιστροφής, ανοίγουν τα θέατρα και σινεμά κλειστού χώρου ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για την πραγματοποίηση φεστιβάλ και συναυλιών. 

Σημειώνεται ότι για μεγάλες συγκεντρώσεις ο περιορισμός στον αριθμό ατόμων θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ