#covidstoriesnicosia από το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.4.2020

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας μέσα από τη διαδικτυακή δράση #covidstoriesnicosia καλεί τους Λευκωσιάτες και μη, να συμβάλουν στη δημιουργία ενός μοναδικού φωτογραφικού αρχείου μοιραζόμενοι με το Λεβέντειο τις ιστορίες της πόλης μέσα από τον φωτογραφικό φακό, που τραβήχτηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020 έως και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.


Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram #covidstoriesnicosia, #covidstoriesnic και κάντε tag το @leventismuseum, συμβάλλοντας έτσι στην αποτύπωση της πρωτόγνωρης εικόνας της πόλης μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται ότι «η ιστορία της Λευκωσίας συνεχίζεται – βοηθήστε μας να την καταγράψουμε».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ομάδα του Μουσείου θα παρακολουθεί την ανάρτηση των φωτογραφιών και θα επιλέγει κάποιες από αυτές για αναδημοσίευση σε άλλα ψηφιακά κανάλια.

Αναφέρεται ακόμα πως οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα συμπεριληφθούν επίσης στο αρχείο που δημιουργεί το Μουσείο για την ιδιαίτερη αυτήν περίοδο που ζούμε και το οποίο θα εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο της τεκμηρίωσης της ιστορίας της πόλης της Λευκωσίας, από τη γέννησή της έως σήμερα και στην περίπτωση που η φωτογραφία επιλεγεί, οι λειτουργοί του Μουσείου θα επικοινωνήσουν με τον κάτοχο της.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ