Επιστολή Καλλιτεχνών Θεάτρου προς ΥΠΠΑΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.7.2020



Η επιστολή στάληκε χθές προς τον Διευθυντή των Πολιτιστικών Υπηρεσιών και κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Παιδειας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαιας από την Κλαδική Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ- ΠΕΟ

Αξιότιμε κύριε Παρασκευά,

Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να θέσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με τη χρονική διάρκεια ως προς την ολοκλήρωση της καταβολής τους έκτακτου επιδόματος στους δικαιούχους αλλά και ως προς την συγκεκριμενοποίηση των κριτηρίων σχετικά με το ποιοι είναι δικαιούχοι ή όχι.
Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε :

Α) Πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταβολής επιδόματος στους δικαιούχους και
Β)να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα κριτήρια σχετικά με το ποιοι είναι δικαιούχοι, ώστε όσοι αιτούντες δεν έχουν λάβει το επίδομα και πληρούν τα κριτήρια, να μπορούν να ζητήσουν επανεξέταση της αίτησής τους.

Ήδη έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και ανασφάλεια ανάμεσα στα μέλη μας αλλά και στο σύνολο των καλλιτεχνών που ακόμη αναμένουν το εν λόγω επίδομα.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,
Προκόπης Αγαθοκλέους
Γραμματέας
Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ- ΠΕΟ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ