Έργα τέχνης σε διαφημιστικές πινακίδες στο Βίλνιους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.7.2020

Η πόλη του Βίλνιους προσφέρει 100 εξωτερικές διαφημιστικές πινακίδες για την προβολή έργων από Λιθουανούς καλλιτέχνες σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις πωλήσεις μετά το lockdown.


Περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες υπέβαλαν το έργο τους για την έκθεση διάρκειας τριών εβδομάδων, χρηματοδοτούμενη από τον δήμο της πόλης και την διαφημιστική εταιρεία, JCDecaux Lietuva.

Τα έργα τέχνης που δεν κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επιλογή των 100 θα εξακολουθούν να εμφανίζονται ψηφιακά στον ιστότοπο του τουριστικού γραφείου Go Vilnius. Ένας χάρτης βοηθά τους επισκέπτες να περιηγηθούν στην υπαίθρια έκθεση.



Η έκθεση ακολουθεί το τρίμηνο lockdown της Λιθουανίας για να σταματήσει την πανδημία Covid-19, η οποία είδε γκαλερί και μουσεία να κλείνουν και άφησε πολλούς καλλιτέχνες να αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας έργα τέχνης εδώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ