Οι παραγωγές του ΘΟΚ για την καλοκαιρινή περίοδο 2021

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.12.2020

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει ότι προγραμματίζει για την καλοκαιρινή περίοδο 2021 το ανέβασμα δύο παραγωγών:


Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυσή του, ο ΘΟΚ θα παρουσιάσει την τραγωδία του Αισχύλου Αγαμέμνων, έργο που αποτέλεσε το 1971 την εναρκτήρια παραγωγή του Οργανισμού. Η φετινή παράσταση θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Λέας Μαλένη.

Θα παρουσιαστεί επίσης το δραματικό ειδύλλιο του 19ου αιώνα Εσμέ, του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη. Το έργο, που εκτυλίσσεται τις παραμονές της εξέγερσης του 1821, συνδέεται με την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ