Ανοιχτό Κάλεσμα: EUROTOIRE από τη Λουβάνα Δίσκοι

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.2.2021

Το Eurotoire απευθύνεται σε  ανερχόμενους μουσικούς με εξειδίκευση στη συγγραφή τραγουδιών, την εκτέλεση, την ηχογράφηση και την παραγωγή μουσικής, καθώς και μια ισχυρή ικανότητα για παραγωγή βίντεο. Οι συμμετέχοντες θα συν-γράψουν, θα παράγουν, θα κυκλοφορήσουν και θα προωθήσουν ένα άλμπουμ δέκα τραγουδιών και θα παίξουν σε ένα μουσικό φεστιβάλ.


Συγχρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το πρόγραμμα θα αποτελείται από μια σειρά εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων τριών υποτροφιών συν-δημιουργίας και συμπαραγωγής, καθώς και εξ αποστάσεως συνεδρίες καθοδήγησης από έμπειρους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με τη μουσική παραγωγή και προβολή.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με άλλα άτομα και να βελτιώσουν την κατανόησή τους για τη σύνθεση τραγουδιών, τη μουσική παραγωγή, την ηχογράφηση και την προώθηση.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα 20 μουσικών, με πολλές και διαφορετικές δεξιότητες που αποτελούνται από 10 τραγουδοποιούς, 6 μουσικούς και τραγουδιστές, 2 τεχνικούς / παραγωγούς και 2 παραγωγούς βίντεο.

Με το EUROTOIRE μπορείτε να:

  1. Βελτιώσετε τις δημιουργικές σας δεξιότητες στη γραφή και στην παραγωγή

  2. Αναπτύξετε τις τεχνικές επιδόσεων στο στούντιο σας

  3. Αποκτήσετε γνώση για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ δέκα τραγουδιών

  4. Γνωρίσετε τοπικές αγορές και νέους συνεργάτες

  5. Αποκτήσετε εκπαίδευση σε επιχειρηματικές δεξιότητες από έμπειρους επαγγελματίες μουσικής

  6. Αναπτύξετε περισσότερο το δίκτυό σας

  7. Μάθετε πως να προωθείτε τη δουλειά σας

  8. Έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ένα διεθνές φεστιβάλ μουσικής


Διαδικασία Αίτησης:

Διαδικασία Επιλογής: Από 12 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα (ΕΕΤ). Οι συνεντεύξεις των υποψήφιων συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 3 Μαρτίου και 5 Μαρτίου. Όλοι οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα ενημερωθούν έως τις 6 Μαρτίου.

Επιλεξιμότητα: Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε αιτούντες ηλικίας 18-35 ετών με ενημερωμένα ταξιδιωτικά έγγραφα, από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη». Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πού καλά αγγλικά.

Κριτήρια Επιλογής: Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με βάση το πορτφόλιό τους, τις τεχνικές τους δεξιότητες, τη μουσικότητα, την δεκτικότητα και τη φιλοδοξία τους για δημιουργική συνεργασία και παραγωγή, αλλά και την αφοσίωση τους στην προώθηση και την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών.

Ο Ανδρέας Τραχωνίτης από τη δισκογραφική εταιρεία Λουβάνα Δίσκοι μίλησε για το πρότζεκτ στην Πέγκι Σπινέλλη στην εκπομπή Newsbreak στο 107.6  πού μπορείτε να ακούσετε εδώ στο σημείο 1:01:55






Περισσότερες πληροφορίες και πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση, θα βρείτε εδώ: http://eurotoire.com/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ