Κυκλοφορούν και πάλι τα τρία πρώτα άλμπουμ των Fleetwood Mac

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.3.2021

Η θρυλική δισκογραφική εταιρεία Blue Horizon των Fleetwood Mac επανεκδίδει σε βινύλιο τα τρία πρώτα άλμπουμ τους.


Στα τέλη Φεβρουαρίου, η Christine McVie των Fleetwood Mac υπαινίχθηκε στο BBC ότι η μπάντα ενδέχεται να κάνει και πάλι τουρνέ, αλλά χωρίς τη Stevie Nicks ή τον John McVie. Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, παραδέχθηκε ότι αυτό που είπε ήταν μια «θρασεία απάντηση» σε ερώτηση για το μέλλον του συγκροτήματος· και όχι, υποχρεωτικά, αλήθεια. Αν και το μέλλον των Fleetwood Mac ως μπάντα σε τουρνέ είναι στον αέρα, η αναβίωση του δισκογραφικού παρελθόντος τους είναι γεγονός: ήδη η αναγεννημένη θρυλική δισκογραφική εταιρεία Blue Horizon έχει προχωρήσει σε επανέκδοση, σε βινύλιο, των τριών πρώτων άλμπουμ τους.

Η Blue Horizon επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τη δισκογραφική καριέρα των Fleetwood Mac και εξέδωσε δίσκους με την προηγούμενη μπάντα της Christine McVie, τους Chicken Shack, μαζί με σιγκλ και άλμπουμ κλασικών Μαύρων μπλουζ μουσικών, ήταν, τη δεκαετία του 1960, το επίκεντρο της έκρηξης της βρετανικής μπλουζ σκηνής. Τώρα, πάνω από μισό αιώνα αργότερα, η εταιρεία αναγεννήθηκε στα χέρια του θρύλου της δισκογραφικής βιομηχανίας – και για χρόνια εταίρου στην παλιά Blue Horizon -, του Seymour Stein, ο οποίος συνεργάζεται με τον Matthew Johnson, συνιδρυτή της δισκογραφικής Fat Possum (που μας γνώρισε τους The Black Keys).

culturenow.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ