Παγκόσμια πρεμιέρα του “The Stray Story: A Dogumentary” της Χριστίνας Γεωργίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.8.2021

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “The Stray Story: A Dogumentary”, σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Χριστίνας Γεωργίου, που θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού την Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, στις 20:30, παρουσία της σκηνοθέτιδας και συντελεστών.


Πρόκειται για τη μοναδική κυπριακή συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση.

Σε μια καταναλωτική κοινωνία όπου τα πάντα, μαζί κι o καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είναι αναλώσιμα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που βοηθούν ακηδεμόνευτα ζώα, μας υπενθυμίζουν βασικές ανθρώπινες αξίες. Μέσα από τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, τις δυσκολίες και τα διλήμματά τους, το ντοκιμαντέρ εκθέτει το πρόβλημα αλλά και τις λύσεις του, ενώ παράλληλα εξερευνά την ανθρώπινη κατάσταση στον δυτικό κόσμο.







Η ταινία γυρίστηκε σε Κύπρο, Ελλάδα, Αμερική και Ρουμανία και είναι καρπός έρευνας και γυρισμάτων των τελευταίων επτά χρόνων. Υλοποιήθηκε με κονδύλια της εταιρείας παραγωγής Blunatic Pictures, με εθελοντική εργασία, με τη μέθοδο crowdfunding και με τη συμβολή χορηγών, εκ των οποίων το Πρόγραμμα Στήριξης Ανεξάρτητων Παραγωγών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η Crewhouse Media και η FullMoon Productions.









Πληροφορίες για την ταινία:

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.thestraystory.com
Facebook: www.facebook.com/thestraystory
Instagram: www.instagram.com/straystorymovie
IMDb: https://www.imdb.com/title/tt9630292/

Πληροφορίες για την προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ: https://www.filmfestival.com.cy/film-list-2021/item/422-the-stray-story-a-dogumentary-director-s-cut



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ