Τομ Χανκς και Μπιλ Μάρεϊ στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.8.2021

Αξιοζήλευτο καστ αστέρων θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Γουές Αντερσον.


Η πολυαναμενόμενη ταινία του, "The French Dispatch" έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα στις Κάννες, και ο Γουές Αντερσον ήδη ξεκινά τα γυρίσματα για το καινούριο του φιλμ. Ο Άντερσον, σκηνοθέτης του οποίου το έργο, το οποίο περιλαμβάνει ταινίες, όπως «Ο Έρωτας του Φεγγαριού (Moonrise Kingdom) ή «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums), είναι συνώνυμο με τη λέξη «λεπτεπίλεπτο» συγκεντρώνει το καστ για την ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία του.

Πληροφορίες για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Town & Country US. Στην ταινία θα εμφανιστούν ο Τομ Χανκς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Έιντριεν Μπρόντι. Ο Μάρεϊ, η Σουίντον και ο Μπρόντι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Φωτογραφία: GETTY IMAGES

LiFO

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ