Οι επιχορηγήσεις των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για το 2019

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.12.2019

Τις επιχορηγήσεις των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για όλους τους τομείς των τεχνών για το έτος 2019 ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).


Οι επιχορηγήσεις αφορούν τους τομείς της Λογοτεχνίας, του Χορού, του Θεάτρου, της Μουσικής, του Κινηματογράφου, των Εικαστικών, του Λαϊκού Πολιτισμού, τις Δαπάνες Δικτύωσης 2019 και τις Λειτουργικές Δαπάνες, το Σχέδιο Επιχορήγησης Μεταφράσεων από την ελληνική σε ξένες γλώσσες, το Σχέδιο Επιχορήγησης Μεταφράσεων Λογοτεχνικών Έργων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, το Σχέδιο Στήριξης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Θρησκευτικών Ομάδων, το Σχέδιο Ενίσχυσης, Προώθησης και Προβολής κυπριακών εκδόσεων σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίου στο εξωτερικό, το Σχέδιο για την παραχώρηση κρατικής χορηγίας σε αναγνωρισμένα μουσεία και το Πρόγραμμα Χορού Τερψιχόρη.

Αναλυτικά οι επιχορηγήσεις: 

1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

3. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΜΟΥΣΙΚΗ

4. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΧΟΡΟΣ

5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΘΕΑΤΡΟ

6. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

7. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ - ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

8. ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 2019

9. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 2019

10. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

11. ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

12. ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

13. ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

14. ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

15. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2019

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ