Παράθυρο logo
«Αιδοίων μονόλογοι» μέσα από οκτώ τέχνες
Δημοσιεύθηκε 21.01.2013 13:20
«Αιδοίων μονόλογοι» μέσα από οκτώ τέχνες

Οκτώ γυναίκες καλλιτέχνες αποδίδουν έναν από τους οκτώ μονόλογους του βραβευμένου θεατρικού έργου της Ηβ Ένσλερ «Αιδοίων Μονόλογοι» μέσα από την δική τους τέχνη η κάθε μια.


Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση των μονολόγων, η οποία ξεφεύγει από την συμβατική θεατρική  τους απόδοση.


Οι μονόλογοι ως μέσο έκφρασης, μετατρέπονται σε εκθέματα.


Η θεματική του «Αιδοίων Μονόλογοι» εστιάζει στη σχέση της γυναίκας με την κολπική της κοιλότητα μέσω μιας σειράς θεμάτων όπως ο ερωτισμός, η σεξουαλική εκμετάλλευση, ο βιασμός, η εμμηνόπαυση, ο ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων, και άλλων.


Την επιμέλεια της έκθεσης-παράστασης έχει η σκηνοθέτιδα και θεατρολόγος Μαρία Βαρνακκίδου.


Συντελεστές:


Άννα Αποστόλου - Σχεδιασμός Μόδας


Άρτεμης Αφωτίτη - Μουσική


Άννα Ζαφείρη - Ζωγραφική


Ελεονώρα Αντωνιάδου - Αρχιτεκτονική


Ισμήνη Χαχολιάδου - Φωτογραφία


Κωνσταντίνα Αντρέου - Σκηνογραφία


Μαρία Βαρνακκίδου - Σκηνοθεσία


Μαρία Γρηγορίου - Γραφιστική


Ηθοποιός: Σωσώ Χατζημανώλη


 

Η εκδήλωση εγκαινιάζεται στις 7 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οι Μύλοι».


+ Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:00 - 22:00 [δεκαπεντάλεπτη θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00].  


Ώρες λειτουργίας 8,9 και 10 Φεβρουαρίου: 11:00-13:00 και 16:00-19:00 (δεκαπεντάλεπτη θεατρική παράσταση στις 18:00 )


Η είσοδος είναι ελεύθερη [Πιθανά έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό] Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 99743055 www.aidoiwnmonologoi.tumblr.com


Το Πολιτιστικό Κέντρο «Οι Μύλοι» βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 4, 1022 Καϊμακλί, τηλ.99695669, 99535329.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ