φεβρουαριος, 2018

This is a repeating event

25φεβ11:0016:00ΠΑΙΔΙ| "ΠΙΠΕΡΟΥΛΑ, Η ΓΛΥΚΙΑ" ΣΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ11:00 - 16:00 διοργανωτης: Σατιρικό Θέατρο

more

λεπτομερειες

Συγκεράζοντας δύο παιδικά παραμύθια και προβληματίζοντας για τον εκφοβισμό, την αντιμετώπιση του και τη διαφορετικότητα, μέσα από πρωτότυπη μουσική βασισμένη σε παραδοσιακά όργανα και ρυθμούς, οι ήρωες της ιστορίας μας ζωντανεύουν, μαγεύουν και δίνουν τρανταχτά μηνύματα.

Γιατί το να είσαι ξεχωριστός είναι ευλογία!

Στο ξακουστό του Μπάρμπα Γιάννη περιβόλι, φυτρώνουν τα πιο νόστιμα οπωροκηπευτικά! Οι πασίγνωστες καυτερές του πιπεριές γίνονται ανάρπαστες στις λαχαναγορές! Μια μέρα όμως ένα κασόνι από τα πολλά, γεμάτο κόκκινες λαχταριστές Πιπερίτσες, δεν πουλιέται. Κανείς δε θέλει να αγοράσει… Αυτές οι πιπεριές είναι γλυκές…

Ποια απ όλες τις περήφανες καυτερές Πιπεριές του περιβολάρη ευθύνεται για το γλυκό αποτέλεσμα και δεν πουλιούνται οι πιπερίτσες της στην αγορά;

Στο περιβόλι καταφθάνει η μικρή εγγονή του Μπάρμπα Γιάννη… Η μάχη της διαφορετικότητας αρχίζει. H Γλυκιά κόκκινη πιπεριά δέχεται επίθεση από τις υπόλοιπες, την εκφοβίζουν.
Θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, θα ξεπεράσει τους σκοπέλους που θα συναντήσει, δίνοντας λύσεις χωρίς διδακτισμό, θα συμπαρασταθεί και θα προστατεύσει όποιον χρειαστεί.

Σατιρικό Θέατρο
ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 π.μ & 16:00 μ.μ.
28 Ιανουαρίου, 4 & 25 Φεβρουαρίου, 4 & 11 Μαρτίου

Κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους!

ποτε

(κυριακη) 11:00 - 16:00

που

Σατιρικό Θέατρο

οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15

διοργανωτης

Σατιρικό Θέατρο

X