No_body Festival για ένατη χρονιά

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 29.11.2017

Η Στέγη Χορού Λευκωσίας και το Dance Gate Lefkosia διοργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ χορού, κίνησης και παραστατικών τεχνών No_body, στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.


Η φετινή διοργάνωση, η οποία φιλοξενεί 20 καλλιτεχνικές ομάδες από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017

Στο φετινό φεστιβάλ εγκαινιάζεται μια νέα μορφή παρουσίασης με την ονομασία No_body Festival / Moving On!, σε δύο μέρη: περφόρμανς και move 5.

To πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, 19:30

- Sina Saberi (IRAN)
- Γιώργος Γεωργίου
- Έλλη Κωνσταντίνου
- Εύη Δημητρίου
- Νεφέλη Τσιούτη
- Χάρης Κούσιος

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017, 19:30

- Bekir Şimşek
- Dervish G. Zeybek
- Hasine Felek
- Justyna Ataman (PL)& Amy Pickles(UK)
- Ιωάννης Οικονομίδης
- Κυριάκος Ιεροδιακόνου
- Κωνσταντίνος Αναστασιάδης
- Μαρία Κασάπη
- Μάριος Κωνσταντίνου
- Νάντια Παλαιολόγου (GR)
- Νάταλη Τσίγκη
- Ρόζα Μαρία Πάντζη
- Σαλώμη Ιεροπούλου Μυλωνά
- Σωτήρης Σωτηρίου

Παράλληλες Εκδηλώσεις από 1η μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2017

Οι παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα λάβουν χώρα μεταξύ 1-16 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του πρότζεκτ Urban Emptiness σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πολιτισμικών Σπουδών και Σύγχρονης Τέχνης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και θα περιλαμβάνουν εργαστήρια, εκθέσεις, παρουσιάσεις και άλλες δράσεις.

+ Εισιτήρια για τις περφόρμανς στις 2 και 3 Δεκεμβρίου προς 7 και 5 ευρώ. Η είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Προκράτηση θέσεων στα τηλ. 22780960 [ώρες 08:00-15:00] και 70005035 [15:00-20:00]. Η Στέγη Χορού Λευκωσίας βρίσκεται στην οδό Παρθενώνος 25 στον Αγιο Ανδρέα. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024