BODYPRINTS 2019

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.6.2019

Το πρόγραμμα χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρουσιάζει την ετήσια χορογραφική παράσταση BODYPRINTS 2019. Η παράσταση παρουσιάζει νέα έργα των καθηγητών της σχολής χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με χορογραφίες της Τζούλια Μπρεντλ, Πασκάλ Καρόν, Αλέξανδρου Μιχαήλ και Ντάρα Μιλοβάνοβιτς, παρουσιάζοντας το έργο και την πρόοδο των φοιτητών. Φέτος, παρουσιάζεται επίσης ένα νέο έργο από τον προσκεκλημένο καλλιτέχνη, Χάρη Κούσιο, έναν έμπειρο χορογράφο και χορευτή, που εργάζεται στην Κύπρο και διεθνώς.


Τα έργα ενσαρκώνουν την ποικιλία της αισθητικής του σύγχρονου χορού, συμπεριλαμβανομένου  πειραματικού χορευτικού θεάτρου, του μινιμαλιστικού σύγχρονου χορευτικού έργου και της χορογραφίας με βάση σύνθετα οπτικά και ρυθμικά μοτίβα. Τα έργα των καθηγητών και η περφόρμανς των φοιτητών βασίζεται στην τεχνική και θεωρητική εκπαίδευση που λαμβάνουν οι φοιτητές και την έρευνα που διεξάγει η σχολή.

Συμμετέχουν οι φοιτητές Έμιλυ Κάτλερ, Μαρία Κασάπη, Ρόδο Χατζηλιώτου, Παναγιώτα Νικολάου, Ιουλιανά Πιερίδου, Ευγενία Μοδέστου, Νικόλ Ζαύρου, Λουίζα Φιλίππου, Λουκία Μιχαήλ, Δέσποινα Κυριακίδου, Άντρια Κωνσταντίνου, Αυγουστίνα Τριάρου, Μαρία Χρυσοστόμου, Σοφία Ηρακλέους, Ιωάννα Χατζηστεφάνου, Ντιάνα Κιλλούρα, Μιχαέλα Λάου, Χριστίνα Μαννάρη.

+ Στις 5 Ιουνίου 2019, ώρα 8.30μμ στο Θέατρο Δέντρο. Εισιτήριο €10. Πληροφορίες 22842004

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ