Καλοκαιρινό σχολείο στη Στέγη Χορού Λευκωσίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2018

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Στέγης Χορού Λευκωσίας, το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας συνδιοργανώνει το Καλοκαιρινό Σχολείο «Educating the Future 2018» στις 7-14 Ιουλίου 2018 στη Στέγη Χορού Λευκωσίας.


Τα μαθήματα που θα προσφερθούν είναι:

Κλασσικό μπαλέτο

Κλασσικό Ρεπερτόριο

Pas de deux

Σύγχρονος χορός

Πιλάτες/ Progressing Ballet Technique

Διατροφή

Make up

Διαλέξεις σχετικές με το χορό από: φυσιοθεραπευτή, ποδίατρο, ορθοπαιδικό με εξειδίκευση σε χορευτές μπαλέτου

Την πρώτη μέρα θα περιληφθούν τάξεις μπαλέτου για τοποθέτηση των μαθητών/μαθητριών στο κατάλληλο επίπεδο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα παιδιά που θα αιτηθούν χρειάζεται να είναι επιπέδου Intermediate και άνω, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν en pointe στα μαθήματα Μπαλέτου και ρεπερτορίου.

Το Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018, η ώρα 17:00, στη Στέγη Χορού Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ανοικτή προς το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018): dancehouselefkosia@gmail.com/ 22780960

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «African star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «African star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «African star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024