Πρόσκληση για εθελοντές στο Buffer Fringe Performing Arts Festival

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.8.2019

Το Φεστιβάλ Παραστασιακών Τεχνών Buffer Fringe καλεί άτομα να εγγραφούν ως εθελοντές στο 6ο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 25-27 Οκτωβρίου, 2019, στη Λευκωσία.


Θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις σε χώρους στη Λευκωσία στις 25 και 27 Οκτωβρίου, ενώ στις 26 Οκτωβρίου ο χώρος της τάφρου στο Λήδρα Πάλας πίσω από το Σπίτι της Συνεργασίας, καθώς και το Σπίτι της Συνεργασίας θα φιλοξενήσουν θεατρικά δρώμενα και διαδραστικές εγκαταστάσεις από Κύπριους και διεθνείς καλλιτέχνες, φοιτητές και ακαδημαϊκούς.

Το φεστιβάλ Buffer Fringe Performing αναγνωρίζει τη σημασία της εμπλοκής των νέων ανθρώπων και του εθελοντισμού στα πλαίσια του Φεστιβάλ, αφού δίνει μια νέα πνοή στον θεσμό.

Διαβάστε ακόμη: Τι θα πει Νεκρή Ζώνη; Απαντά η καλ. διευθύντρια του Buffer Fringe 2019 

Οι εθελοντές θα λάβουν πιστοποιητικό ελευθέρας εισόδου στις παραστάσεις του Φεστιβάλ, καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής από το Σπίτι της Συνεργασίας, ως αναγνώριση της συμμετοχής τους στην πραγματοποίησή του.

Οι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στα εξής:

- Καταγραφή του Φεστιβάλ μέσω φωτογραφίας/κινηματογράφισης

- Προόθηση

- Στήσιμο εγκαταστάσεων

- Στήριξη καλλιτεχνών

- Βοηθός προβών

- Ταξιθεσία

- Ασφάλεια

- Πρώτες βοήθειες

- Φιλοξενία

+ Αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέσα από τον πιο κάτω σύνδεσμο (https://bit.ly/2KI7eHn) ή επικοινωνώντας με το Σπίτι της Συνεργασίας στο bufferfringe@home4cooperation.info

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ