ΜΑ(Τ)ΤΕΡ, μια διαδραστική περφόρμανς της Μάχης Δημητριάδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 12.12.2019

Μια διαδραστική παράσταση - εικαστική εγκατάσταση πολυμέσων, σύγχρονου χορού, μουσικής και λόγου παρουσιάζει με τη νέα της πρόταση, ΜΑ(Τ)ΤΕΡ, η χορογράφος Μάχη Δημητριάδου Λίνταλ.


Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου στη Στέγη Χορού Λευκωσίας και είναι κατάλληλες για άτομα άνω των 12 ετών, καθώς περιέχουν γυμνό.

«Το ΜΑ(Τ)ΤΕΡ είναι ένα έργο για τη ζωή, την πρώτη ύλη, τον πρώτον άλλον. Ένας στοχασμός πάνω στην ταυτότητα, την θηλυκότητα, τον χρόνο, τη γέννηση και τον θάνατο», αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση για το έργο.

Την εικαστική εγκατάσταση της παράστασης ανέλαβε η γνωστή εικαστικός Κλίτσα Αντωνίου. Τη μουσική υπογράφει η Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιώργος Λάζογλου.

Επί σκηνής περφόρμερ, οι οποίοι συνέβαλαν και στη δημιουργία του έργου, οι Λαμπρινή Γκόλια, Χριστιάνα Ευτυχίου, Λοΐζος Κωνσταντίνου, Περικλής Σκορδίλης, Φούλη Στυλιανίδου και Ήβη Χατζηβασιλείου.

Το σώμα ως matter/πρώτη ύλη αλλά και ως γενεσιουργός αρχή/mater/μητέρα, έρχεται σε διάλογο με τα υλικά, τα σύμβολα, τις λέξεις και τις έννοιες που απαρτίζουν ένα σύμπαν, μέσα στο οποίο η χορογράφος επανακαθορίζει την οντολογική και υπαρξιακή θέση της γυναίκας.

+ 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου στη Στέγη Χορού Λευκωσίας [πρώην Αγορά Αγίου Ανδρέα] στις 20:00. Τιμή εισόδου 10 ευρώ και 5 ευρώ (για χορευτές, μαθητές, άνεργους, συνταξιούχους).
Πληροφορίες τηλ. 99360503.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ