Εργαστήρια Δεκεμβρίου στη Στέγη Χορού Λεμεσού

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.11.2018

Eργαστήρι Contemporary Dance and Body Awareness | Μιχάλης Θεοφάνους


Αυτό το εργαστήρι αποτελείται από μια σειρά ασκήσεων προκειμένου να υποστηρίξει τις σωματικές δεξιότητες και να αναπτύξει την ερμηνευτική συνειδητότητα. Εστιάζει στην κατανόηση της βασικής μηχανικής του σώματος και παρατηρεί πώς αυτή η κατανόηση είναι ευεργετική στην εφαρμογή και στην ενσωμάτωση διαφορετικών αρχών που η κάθε τεχνική απαιτεί. Ένας από αυτούς τους βασικούς ‘μηχανισμούς’ είναι η χρήση του «κέντρου» και της αναπνοής, όχι μόνο ως λειτουργία, αλλά και ως λειτουργική ενέργεια που ορίζει ένα χώρο και ένα χρόνο μέσα στο σώμα.

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες του χορού και του σωματικού θεάτρου. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1 και 2 Δεκεμβρίου 
Ώρες : 10:00 - 13:00
Κόστος: €30
Δήλωση συμμετοχής στο 25 340618 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dancehouselemesos.com μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.
Στέγη Χορού Λεμεσού

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Μοving the New | πρόγραμμα καλλιτεχνικής ανάπτυξης

Being me | Mιλένα Ugren Koulas

Σε αυτό το εργαστήριο η χορογράφος Μίλενα θα συνεργαστεί με τους συμμετέχοντες με σκοπό την δημιουργία κινησιολογικού υλικού το οποίο θα επικεντρώνεται στις βασικές αρχές του ρυθμού και των σωματικών ορίων. Έχοντας την εμπειρία διαφορετικών σωματικών εντάσεων και οριών  που αφορούν στις συγκεκριμένες αρχές, θα επιτραπεί στους επαγγελματίες του χορού αλλά και στους ερασιτέχνες, να γνωρίσουν τις μεθόδους της μη λεκτικής επικοινωνίας και έκφρασης, βιώνοντας τα ανθρώπινα εγγενή χαρακτηριστικά. 

Αυτό το εργαστήρι θα προσφέρει εργαλεία για να αναπτυχθεί το κινησιολογικό λεξιλόγιο, να εξελιχθεί η ποιότητα κίνησης με στόχο να μπορούν να επικοινωνηθούν ξεκάθαρα οι κινησιολογικές προθέσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

7 Δεκεμβρίου | 09:30 - 12:30
Δωρεάν συμμετοχή
Στέγη Χορού Λεμεσού
Για περισσότερες πληροφορίες: info@dancehouselemesos.com και στο 25-340618

piggy bank | Σουζάνα Φιαλά

12 άτομα προσκαλούνται κατά την διάρκεια μιας πειραματικής πρόβας όπου συμμετέχουν στην εμπειρία μιας κατάστασης.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλώ στείλτε e-mail: suzzzzzz@gmail.com προσθέτοντας τα πιο κατω:

Subject: ATTENDANCE “piggy bank”
Text Info: ονοματεπώνυμο, e-mail address και FB link (εάν έχετε)



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

20 Δεκεμβρίου | 18:00 - 21:00
Δωρεάν συμμετοχή
Στέγη Χορού Λεμεσού

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ