«Jiu Jitsu»: Ξενάγηση στα γυρίσματα της ταινίας στο Μάμμαρι

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.6.2019

Γράφει η Κατερίνα Μιχάηλου


Ξενάγηση ομάδας δημοσιογράφων στον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu, στο Μάμμαρι, πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), που έχει την αποκλειστική ευθύνη προώθησης και ανάπτυξης της οπτικοακουστικής βιομηχανίας. Τους δημοσιογράφους συνόδευε o γενικός διευθυντής του Invest Cyprus Γιώργος Καμπανέλλας.

image00011

Φωτογραφία από το εσωτερικό της σπηλιάς


Στη σπηλιά του χωριού στήθηκαν τα σκηνικά όπου από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου άρχισαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας. Όλο το συνεργείο ήταν σε εγρήγορση, ενώ Κύπριοι-80 στο σύνολό τους- και ξένοι επαγγελματίες συνεργάζονται άψογα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

image00014


Τα γυρίσματα στη συγκεκριμένη περιοχή θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου, όποτε και θα αποχωρήσει από το νησί ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ. Ακολούθως γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Λεμεσού, της Πάφου καθώς και στο Κάβο Γκρέκο και στο Λιοπέτρι και στο σύνολό τους θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες. Η διαδικασία των γυρισμάτων διαρκεί 12 ώρες ανά ημέρα, αρχίζοντας από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 6 τα ξημερώματα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η οπτικογράφηση πολύ βραδινών αλλά και πολύ πρωινών λήψεων.

image00018

Αριστέρα ο Νίκολας Κέιτς, στη μέση ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λογοθέτης και δεξιά ο πρωταγωνιστής Άλεν Μούσσι (Alain Moussi) 


image00002

Δεξιά ο πρωταγωνιστής της ταινίας Άλεν Μούσι 


image00017


Όπως ανέφερε ο κύριος Κρις Οικονομίδης μέλος της παραγωγής αυτή η ταινία είναι μόνο η αρχή στην επιλογή της Κύπρου για τη δημιουργία κινηματογραφικού υλικού καθώς «έχει προγραμματιστεί ήδη η δημιουργία και της δεύτερης ταινίας με τίτλο  ‘Man of War’ για τον Ιανουάριο του 2020, όπου θα πρωταγωνιστούν ακόμη πιο δημοφιλείς ηθοποιοί».

image00005


image00016


Φωτογραφία εξωφύλλου: Ο Νίκολας Κέιτζ και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λογοθέτης 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

«Ecstasy»: Η πρώτη σεξουαλική σκηνή που εμφανίστηκε στον κινηματογράφο

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»