Village in the city: αυθεντική μουσική από νέους δημιουργούς

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 28.12.2018

Ο Λευτέρης Μουμτζής, καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος, επιλέγει νέους μουσικούς και δημιουργούς και τους καθοδηγεί μέσα από ένα τριήμερο εργαστήρι στη δημιουργία μουσικού συνόλου με το οποίο θα παρουσιάσουν ζωντανά καινούριες συνθέσεις και τραγούδια.


Η συναυλία θα γίνει στο Antonakis Music Hall στην παλιά Λευκωσία στις 4 Ιανουαρίου.

Το γκρουπ αποτελούν οι Θάλεια Τσιατίνη, Πάρις Παράσχος, Γιώργος Δημητρίου, Αλέξανδρος Αδάμ, Άγγελος Βλάμης, Στέφανος Χριστοδούλου, Οδυσσέας Βλάμης και Παύλος Θεοδώρου, όλοι τους σπουδαστές του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο χωριό Κάτω Δρυς.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα εμφανιστεί η ερμηνεύτρια και συνθέτρια Eleni Era. Η Eleni Era ζει και δημιουργεί στο Βερολίνο και θα κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο με την Louvana Records τον Μάρτιο.

Η βραδιά θα κλείσει με το νέο σόλο πρότζεκτ του Λευτέρη Μουμτζή, Freedom Candlemaker, ο οποίος θα παίξει κομμάτια από το δίσκο Now Happiness καθώς και τον καινούριο του δίσκο Beaming Light που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο 2019 με την Inner Ear Records. Θα τον συνοδεύει στη σκηνή ο Ελλαδίτης μουσικός Δημήτρης Χατζηζήσης.

+ Village in the city στο Antonakis Music Hall την Παρασκευή 4 Iανουαρίου 2019. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ. Ώρα προσέλευσης: 21:00. Kρατήσεις: 22 664697.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το AfroBanana επιστρέφει στα Λεύκαρα - Το line up

Το AfroBanana επιστρέφει στα Λεύκαρα - Το line up

Το AfroBanana επιστρέφει στα Λεύκαρα - Το line up

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία

GRis Festival: Η Ελλάδα του Σήμερα στη Λευκωσία