"Φτιάχνουμε χαρταετούς" για καλό σκοπό στο Λεβέντειο Μουσείο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.1.2018

 Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδο Λευκωσίας, διοργανώνει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ειδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: «Φτιάχνουμε Χαρταετούς». Πρόκειται για μια πρόσκληση σε παππούδες, γονείς και παιδιά!


Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν συλλογικά, και με  την καθοδήγηση του Μουσείου, θα κατασκευάσουν χαρταετούς ακολουθώντας παλιές μεθόδους και χρησιμοποιώντας  παραδοσιακά υλικά.

Οι μεγάλοι θα θυμηθούν και θα διδάξουν, οι μικροί θα μάθουν και θα διασκεδάσουν. Χρωματιστά χαρτιά, κόλλες, ψαλίδια, φαντασία και κέφι θα επιστρατευθούν για να αναβιώσουμε το παραδοσιακό αυτό παιγνίδι.

Με συμμετοχή 20€ ανά οικογένεια (η τιμή περιλαμβάνει υλικά για την κατασκευή ενός χαρταετού), στηρίζουμε το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και αγκαλιάζουμε τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου μας. Όλα τα έσοδα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Κλάδου Λευκωσία.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Φτιάχνουμε Χαρταετούς στο Λεβέντειο»  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 10:30, στους χώρους του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, στην οδό Ιπποκράτους 15-17, Λαϊκή Γειτονιά (Παλιά Λευκωσία).

Για δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 22661475 (ext.106 και 110)/ email:  education@leventismuseum.org.cy

(Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)

Όσες οικογένειες δεν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να προμηθευτούν Εργαλειο-πακέτα / D.I.Y, τα οποία συμπεριλαμβάνουν όλα τα υλικά, για να φτιάξουν μόνοι τους το Χαρταετό τους!

Τα Εργαλειο-πακέτα / D.I.Y, θα διατίθενται στην τιμή των 15€ (η τιμή περιλαμβάνει υλικά για την κατασκευή ενός χαρταετού) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των Εργαλείο-πακέτων / D.I.Y θα διατεθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Κλάδου Λευκωσία.

Ο αριθμός των Εργαλειο-πακέτων / D.I.Y είναι περιορισμένος.

Για πληροφορίες: Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, Κλάδος Λευκωσίας: τηλ. 22664988



 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;