Βιωματικό εργαστήρι: Here and Now

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.12.2021

Πόσες φορές ξεχνάμε να αναπνεύσουμε; Πόσες φορές ξεχνάμε να είμαστε παρών στη στιγμή; Η ομάδα Γιασεμίν προτείνει ένα βιωματικό εργαστήρι όπου οι συμμετέχοντες καλούνται μέσω της τέχνης του Θεάτρου να φτάσουν στο «εδώ και το τώρα», χωρίς άλλες εξωτερικές σκέψεις.


HERE AND NOW Workshop
13.12.21
Nicosia Pop Up Festival 2021 - Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ
17:30 – 20:00

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες. Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, εξερευνούμε τις δυνατότητες του σώματος και του μυαλού για να γίνουν διαθέσιμα. Απευθύνεται σε άτομα που είναι έτοιμα να ξεπεράσουν κάποια όρια είτε σωματικά είτε πνευματικά. Το εδώ και το τώρα είναι ό,τι έχουμε και μάλλον ό,τι χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έρθουν με άνετα ρούχα.

Εμψυχώτριες: Ομάδα Γιασεμίν - Δέσποινα Χρυσάνθου και Ναταλία Παναγιώτου

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ - Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων - Sold Out Tickets, Nicosia Pop Up Festival 2021

Πληροφορίες: 96269637

FB Event: HERE AND NOW Workshop

FB: Γιασεμίν

Instagram: Γιασεμίν

Ιστοσελίδα: https://www.yasemincollective.com/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;