Μουσικό Φεστιβάλ Gathering 7

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.6.2022






Μετά από παύση δύο χρόνων, η κολεκτίβα Honest Electronics παρουσιάζει το πιο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ της μέχρι στιγμής, το μουσικό φεστιβάλ Gathering 7 που θα πραγματοποιηθεί στο Angel's Hills στα Καμπιά στις 10, 11 & 12 Ιουνίου.






Το φεστιβάλ παρουσιάζει συνολικά 52 καλλιτέχνες, φιλοξενώντας μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της Κυπριακής underground μουσικής, και 7 DJs από το εξωτερικό.



Η διοργάνωση αποτελεί σύμπραξη 7 ομάδων και κολεκτίβων από την Κύπρο: της Honest, της Dishonest, της Subaerial, του Barking Cats, της Moneda, των Pyrgatory Studios και των NYX KLKTV.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη δημιουργία ενός τριήμερου παραδείσου ασταμάτητης μουσικής από την κοινότητα της Honest Electronics, που που τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται με αφοσίωση στην εγχώρια underground ηλεκτρονική σκηνή.

Χτίζονται 4 σκηνές: το Cliff Stage για techno ψηλά στο στο βουνό, το Main Stage για χορό στα έγκατα της γης, το Garden Stage για chill-out, και το Pond Stage, ένας παιχνιδότοπος με προβολές και 13 live περφόρμανς ambient μουσικής σε επιμέλεια της Subaerial. Στα μπαρ θα σερβίρονται κοκτέιλ, υγιεινά ποτά και σμούθις, και η κουζίνα θα είναι ανοιχτή με φρέσκο φαγητό και σνακ.

Το Gathering είναι ένας ασφαλής, queer, body-positive και συμπεριληπτικός χώρος για άτομα κάθε καταγωγής, σωματότυπου, ικανοτήτων, ηλικίας ή θρησκείας. Καμία ανοχή σε σεξιστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές ή ξενοφοβικές συμπεριφορές. Καμία ανοχή σε διακρίσεις, ρητορικές μίσους, σωματική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής βία.

Με σκοπό να παραμείνει το φεστιβάλ ευθυγραμμισμένο με τις αξίες της κοινότητας, το κόστος παραγωγής χρηματοδοτείται πλήρως από της πωλήσεις εισιτηρίων και όχι από χορηγούς.

Προπώληση εισιτηρίων: https://honestelectronics.ticketbud.com/gathering7

Τριήμερη Προ-πώληση 1: €29 (+ €2.84 fees) Τριήμερη Προ-πώληση 2: €34 (+ €3.09 fees) Τριήμερο Κανονικό: €39 (+ €3.35 fees) Μονοήμερο Κανονικό: €24 (+ €2.59 fees)

https://www.facebook.com/honestelect https://honestelectronics.bandcamp.com/

Καλλιτέχνες:

INTERNATIONAL:

  1. SAWF (GR)

  2. MILTIADES (GR)

  3. RENATA (LEBN)

  4. NARKIS TEPLER (IL)











  1. JUNE (LEBN) (LIVE)

  2. DJ ESSABBAGH (LEBN)


LOCALS: DJ:

  1. ALEKKOS

  2. ARISTODEMOS

  3. BARLIC GUTTER

  4. BILLYD

  5. CAPSICUM

  6. DJ BELOW

  7. GEE CHEMIST

  8. GEORGES D’ANDRE

  9. JANIS PLASMATIK

  10. JORALSKY

  11. MOHARMY

  12. MORPHOSSSINE

  13. MOTIF

  14. NIKO MAS

  15. SERKET

  16. WHIRLDOS

  17. MRS.HCM

  18. NEFELY

  19. OODAB

  20. PATO SANTO

  21. SAYIA

  22. SC4METERNAL

  23. SSSLUMBER

  24. RAW SILVER

  25. TUNA P

  26. WONDERWANDER


LIVE:

  1. ANDREAS PAPAGEORGIOU

  2. ANDROULA

  3. CARNAL THROES

  4. ELEKTRONIKI

  5. EMIDDIO VASQUEZ

  6. ICHOMAGNETIC THOUGHTS

  7. JORD HOLLAND

  8. JORO + KAVA D.TZONI

  9. KALAQS

  10. KORITUALS

  11. KRIMSON VIAL











  1. MMCCCXCIX

  2. MICROSEQ

  3. MINDSCAPE

  4. MORION

  5. PANAYOTIS

  6. QXQ

  7. SECTA NYX

  8. SPIVAK

  9. UVGLOV


+ Moneda Tombola με: Χρύσω Κοσμά, Δημήτρη Χειμώνα, Έυη Χατζηπιερή, Ειρήνη Khenkin, Νάγια Σάββα, Έλενα Σαββίδου, Emiddio Vasquez




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;

Είναι στον προεκλογικό ο πολιτισμός;