Dark Vanilla Jungle στο Παλιό Ξυδάδικο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.10.2017

Με μια νέα θεατρική παραγωγή πάνω στο έργο του Φίλιπ Ριντλ Dark Vanilla Jungle αποχαιρετά το 2017 το πρόγραμμα φιλοξενίας theYard.Residency.17, ένα σημαντικό πρότζεκτ του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Μίτος.


Το Dark Vanilla Jungle, που ανεβαίνει ως συμπαραγωγή του Μίτου με τους συντελεστές της παράστασης, είναι ένας καταπιεστικός μονόλογος 50 λεπτών που παρουσιάζει μια ζωή που βιώνεται μέσα από ατέλειωτες μέρες τρόμου από την Άντρεα [Έλενα Καλλινίκου]. «Πρόκειται για κείμενο ωμό, ανενδότως σκληρό και καταστροφικό» σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση για το έργο. «Στο Dark Vanilla Jungle το τραύμα προσπαθεί να επικοινωνήσει αδιαφορώντας για τη φυσική ανθρώπινη παρόρμηση να αποφύγουμε οτιδήποτε φρικτό.»

Στο έργο του Ριντλ, αυτό που διαταράσσει το κοινό δεν είναι η βία αλλά «η σαγηνευτική φωνή εκείνης που τη διαπράττει».

Το έργο σκηνοθετεί η Εβίτα Ιωάννου. Τον ρόλο ερμηνεύει η Έλενα Καλλινίκου.

Ηχητικό τοπίο: Κασιανή Κάππελος, Καλιτεχνική ομάδα- Δημήτρης Χειμώνας, Φωτεινή Μιχαηλίδου, Σοφία Αναστασίου, Αντώνης Μούσιης

+ Πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου και παραστάσεις στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στο Παλιό Ξυδάδικο Λεμεσού [Γενεθλίου Μιτέλλα 34] στις 20:30. Εισιτήρια προς 10 ευρώ. Κρατήσεις τηλ. 99629610.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία