«Το Όνειρο του Τζιυπρή του Λευκαρίτη» στη Λευκωσία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.1.2019

H κυπριακή οπερέτα του Κώστα Χαράκη «Το Όνειρο του Τζιυπρή του Λευκαρίτη», ανεβαίνει για τρεις μόνο παραστάσεις στο Flea Theatre στη Λευκωσία, μεταξύ 21 και 23 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00. 


Ήρωας του έργου ο Τζιυπρής που, μαζί με τον Γιακουμή, πωλεί λευκαρίτικα στην Ευρώπη, την Αμερική και φτάνει μέχρι τα χαρέμια της Τεχεράνης. Εκεί ο Τζιυπρής καταλήγει να γίνει Σουλτάνος κι ο Γιακουμής υπασπιστής του. Από ένα ξεκαρδιστικό όνειρο με πλοκή στην Τεχεράνη και μια κωμική πραγματικότητα με πλοκή στα Λεύκαρα.

tooniro


Συντελεστές

σκηνοθεσία: Τάκης Χριστοφάκης

σκηνικά/κοστούμια: Γιώργος Παπαδόπουλος

μουσική σύνθεση: Αχιλλέας Λυμπουρίδης

αναβίωση/μεταγραφή μουσικής: Χρίστος Μάρκου

χορογραφίες: Χλόη Μελίδου

σχεδιασμός φωτισμών: Αλεξάντερ Γιότοβιτς

υλοποίηση σχεδιασμού φωτισμών: Χαρά Παναγή

β.σκηνοθέτη: Γιώργος Ιωάννου

Επί σκηνής θα είναι oι μουσικοί Έλενα Σολέα, Βαρβάρα Λουκά και Χρίστος Μάρκου

Πρωταγωνιστούν οι: Χάρης Ευριπίδου, Ζωή Κυπριανού, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Ρίκκος Παφίτης, Σκεύος Πολυκάρπου, Πέτρος Φιλίππου, Έφη Χαραλάμπους, Μιχάλης Χρίστου

Πληροφορίες/κρατήσεις: 25877827





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία