«Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» στο Θέατρο Διόνυσος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.2.2019

Το Θέατρο Διόνυσος, αρχίζει την νέα θεατρική σεζόν με την κωμωδία «Η Γίδα ή Ποιά είναι η Σύλβια», του Έντουαρντ Άλμπι, σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή.


Η παγκύπρια πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:30 στο Θέατρο Διόνυσος.

«Είναι ένας ευπρεπής, φιλελεύθερος, συνετός, ευγενικός άνθρωπος, που όπως φαίνεται αυτήν την εποχή πηδάει μια γίδα»

Ο Μάρτιν Γκρέι, ένας επιτυχημένος αρχιτέκτονας, ζει μια ιδανική ζωή με τη γυναίκα του και τον ομοφυλόφιλο γιο του. Όταν εκμυστηρεύεται στον καλύτερο του φίλο ότι είναι ερωτευμένος με τη Σύλβια, μια γίδα, τα πάντα γύρω του γκρεμίζονται.

Βραβευμένο με Tony Award για καλύτερο έργο, Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια, του Ε. Άλμπι είναι μια κωμωδία που μιλάει για την αγάπη, την απώλεια, τα όρια της ανοχής μας και για το ποιοι πραγματικά είμαστε.

«Φαντάσου αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς. Φαντάσου ότι ξαφνικά ερωτεύεσαι έναν Αριανό, ότι ερωτεύεσαι κάτι το οποίο δεν μπορείς καν να διανοηθείς. Θέλω όλοι να σκεφτούν, αυτό το οποίο δεν μπορούν να φανταστούν, αυτό που έχουν θάψει βαθιά μέσα τους γιατί τους είναι δυσβάσταχτο και βασανιστικό.»

Συντελεστές

Κείμενο Έντουαρντ Άλμπι
Μετάφραση Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία Μάριος Μεττής
Βοηθός Σκηνοθέτη Ναταλία Παναγιώτου
Σκηνικά/Κοστούμια Μαρίνα Χατζηλουκά
Βοηθός Σκηνογράφος Σταύρη Παπαδοπούλου
Σχεδιασμός Φωτισμού Σεσίλια Τσελεπίδη
Οπτική Επικοινωνία Rockthedog
Ερμηνεύουν Αντρέας Βασιλείου, Έρικα Μπεγέτη, Βασίλης Βασιλάκης, Αντρέας Κουτσόφτας

+ Τακτικές Παραστάσεις (Λευκωσία) κάθε Παρασκευή, Σάββατο 20:30, Κυριακή 18:30 μέχρι τις 3 Μαρτίου 2019 στο Θέατρο «Διόνυσος» [Διαγόρου 29, Λευκωσία] και Θέατρο «Ριάλτο», Λεμεσός, Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 20:30. Εισιτήρια 15 ευρώ/κανονικό + 12 ευρώ/μειωμένο. Κρατήσεις + Πληροφορίες 22818999 + 99621845.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία