«Η ιστορία της» επί σκηνής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.3.2019

Τρεις γυναίκες σκηνοθέτιδες υπογράφουν το έργο «Η ιστορία της», το οποίο ανεβαίνει από τις 2 Απριλίου σε διάφορα σπίτια, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «ΣΕΖΟΝ: Γυναίκες 2019-2021».


Πέντε χαρακτήρες από πέντε διαφορετικές ιστορικές στιγμές που άλλαξαν τον κόσμο μοιράζονται τη δική τους προσωπική μεταμόρφωση στην παραγωγή «Η ιστορία της».

Μια ηθοποιός συναντά έναν ισχυρό κινηματογραφικό παραγωγό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, το 2018.
Μια δακτυλογράφος στη δεκαετία του '60 ανακαλύπτει τη σεξουαλική επανάσταση.
Μια έφηβη στην δεκαετία του '70 ετοιμάζεται να διαδηλώσει ενάντια στην έμφυλη βία.
Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για τον φόνο του παιδιού της αγωνίζεται για να αθωωθεί.
Μια σύζυγος το 1991 ανακαλύπτει ότι ο βιασμός στον γάμο είναι πια παράνομος.

istoria_tis1


Οι ιστορίες παρουσιάζονται το ίδιο βράδυ, σε διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε φορά.

Οι παραστάσεις θα ανεβαίνουν σε σπίτια φίλων, μια πρακτική που χρησιμοποίησε η Αθηνά Κάσιου το 2017 με το ανέβασμα του έργου «Ο πυρετός».

istoria_tis2


Την «ιστορία της» σκηνοθετούν η Μαγδαλένα Ζήρα, η Μαρία Κυριάκου και η Αθηνά Κάσιου, σκηνογραφούν η Λύδια Μανδρίδου και η Κωνσταντίνα Ανδρέου και ερμηνεύουν οι Νίκη Δραγούμη, Έλενα Καλλινίκου, Μαρίνα Μακρή, Παναγιώτα Παπαγεωργίου και Λένα Κάσιου.

+ Πληροφορίες/Κρατήσεις (Για φιλοξενία στο σπίτι σας ή για να είστε φιλοξενούμενοι): 99602428, 96500767. Εισιτήρια προς 10 ευρώ. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου