Γκόλφω Forever στην ΕΘΑΛ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 21.6.2019

Η κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου «Γκόλφω Forever» αποτελεί την καλοκαιρινή παραγωγή της ΕΘΑΛ για το 2019, την οποία σκηνοθετεί για το λεμεσιανό θέατρο η Αλεξία Παπαλαζάρου. 


Μετά τις προηγούμενες θεατρικές περιοδείες με τα έργα «Βουράτε ν’αρμάσουμεν την Αντριανούν», «Ανάστα ο Αντρίκκος!» και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η ΕΘΑΛ επανέρχεται με καλοκαιρινή περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Κύπρου.


Το έργο «Γκόλφω Forever», αυτή η «ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης», όπως τη συστήνει ο ίδιος ο επιθεωρησιογράφος Ντίνος Σπυρόπουλος, θα ανέβει από την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού [ΕΘΑΛ] ως ένας «περιοδεύων θίασος» που παρουσιάζει το έργο «ακολουθώντας τους κανόνες της παρωδίας, συνδυάζοντας αρμονικά το λαϊκό στοιχείο με το μοντέρνο, τη φουστανέλα με το τζιν, το τσαρούχι με τη γόβα, την διάλεκτο με την μοντέρνα γλώσσα του σήμερα, τους ήχους του βουνού και του κάμπου με τις μοντέρνες μουσικές αποχρώσεις», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΘΑΛ.


Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου, σκηνικά/κοστούμια της Μαρίζας Παρτζίλη,  μουσική σύνθεση του Δημήτρη Ζαχαρίου, χορογραφίες/κίνηση της Χλόης Μελίδου και σχεδιασμούς φωτισμού από τον Σταύρο Τάρταρη.


Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Αντωνίου, Kώστας Βήχας, Θανάσης Ιωάννου, Ηλιάνα Κάκκουρα, Παναγιώτης Κυριάκου, Πάνος Μακρής, Ελεάνα Παπαδοπούλου και Μυρσίνη Χριστοδούλου.


+ Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 4 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ [Σχολή Τυφλών] στη Λευκωσία στις 21:00. Θα ακολουθήσει περιοδεία σε Δήμους και Κοινότητες (Ιούλιος &  Αύγουστος).


Προπώληση εισιτηρίων:


1 & 2 Ιουλίου | Flea THEATRE (Λ/σια) | 18.00-20.00


3  Ιουλίου |ταμείο Θεάτρου | 18.00-20.00


4 Ιουλίου|ταμείο Θεάτρου | από τις 18.00


Πληροφορίες τηλ. 25877827


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία