Ακροάσεις για τις Δράσεις 2019-2020 στις Αποθήκες ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.6.2019

Ακροάσεις για τις Δράσεις 2019-20 που θα πραγματοποιηθούν και φέτος στις Αποθήκες ΘΟΚ ανακοίνωσε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.


Τις Δράσεις για το τετράμηνο Δεκέβριος 2019 - Απρίλιος 2020 θα επιμεληθούν οι ηθοποιοί Ελένη Μολέσκη και Γιάννης Καραούλης. Κεντρικό θέμα των Δράσεων είναι η εφηβεία σε όλες τις εκφάνσεις της. Στο πλαίσιο των Δράσεων θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για εφήβους και ενήλικο κοινό, σεμινάρια, προσκλήσεις εξειδικευμένων καλλιτεχνών και άλλες συναφείς εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιμελητές των Δράσεων των Αποθηκών επιλέχθηκαν μέσα από  ανοιχτή πρόσκληση και ύστερα από τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων που κατατέθηκαν.

Οι ακροάσεις

Οι ακροάσεις που ανακοινώθηκαν από τον ΘΟΚ αφορούν τη συμπλήρωση της ομάδας των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, με τίτλο «Νέος σε έρημο νησί».

Καλούνται σε ακρόαση άντρες επαγγελματίες ηθοποιοί, απόφοιτοι δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα καλούνται:

-άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας έως 25 ετών

-άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας 35 έως 45 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση - Δράσεις 2019-2020».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τους επιμελητές των Δράσεων με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Απ’ όσους επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν έναν σύντομο, σύγχρονο μονόλογο δικής τους επιλογής και ένα απόσπασμα από τα κείμενα των δύο παραστάσεων των δράσεων, το οποίο θα τους σταλεί μέσω email.

+ Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019. Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες: dramaturg@thoc.org.cy

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από το πρόγραμμα Δράσεις 2018-19 στις Αποθήκες ΘΟΚ και την παράσταση «Λαχταρώ». 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία