«Μιστέρο Μπούφο» με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 25.6.2018

Οι παραστάση για την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Μιστέρο Μπούφο» του βραβευμένου με Νόμπελ Ιταλού συγγραφέα και ηθοποιού Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη συνεχίζονται, ενώ οι παραστάσεις στις 27 Ιουνίου στο αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στη Λευκωσία, και στις 12 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό θα παρουσιαστούν με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους.


Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό κείμενο με διαδοχικά κωμικά σκετς, που βασίζονται στην παράδοση των πλανόδιων θεατρίνων και αντλούν τα θέματά τους από τα μεσαιωνικά θρησκευτικά έργα. Ο Φο σατιρίζει με ευαισθησία και χιούμορ την καθημερινότητα των απλών ανθρώπων και σχολιάζει την εκμετάλλευση της αφέλειας των πιστών από τον καθολικό κλήρο.

Μετάφραση: Θωμάς Μοσχόπουλος

Σκηνοθεσία - Μουσική - Στίχοι: Κώστας Γάκης

Δραματουργία: Κώστας Γάκης - Ανθή Φουντά

Σκηνικά - Κοστούμια: Ηλέκτρα Κυθραιώτου

Κίνηση - Χορογραφία: Έλενα Αντωνίου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Σταύρος Ευλαμπίου

Βοηθός Σκηνοθέτις: Ανθή Φουντά

Παίζουν: Δημήτρης Αντωνίου, Χάρης Αριστείδου, Πηνελόπη Βασιλείου,

Νίκη Δραγούμη, Θανάσης Ισιδώρου, Αφροδίτη Κλεοβούλου, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους

Έναρξη παραστάσεων: 21.00

Φωτογραφίες: Κυριάκος Χριστοδουλίδης

Πληροφορίες: Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ , τηλ. 77772717 (Τρίτη-Σάββατο 10.00-13.30, 16.00-18.00) / Τιμές εισιτηρίων: €12 / €6 (άνεργοι, συνταξιούχοι με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου, άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας)

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία