«Αχ αυτά τα Φαντάσματα» από τους Αντι-Δρώντες

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.10.2018

Οι Αντι-Δρώντες ανεβάζουν την κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Αχ αυτά τα Φαντάσματα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σάββα. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Θέατρο Δέντρο στην Παλλουριώτισσα.


Θα ακολουθήσουν άλλες έξι προγραμματισμένες παραστάσεις στον ίδιο χώρο, στις 27 και 28 Οκτωβρίου και στις 01, 02, 03 και 04 Νοεμβρίου 2018.

Στη Νάπολη, σε μια τεράστια και μεγαλοπρεπή έπαυλη, συγκατοικούν άνθρωποι και φαντάσματα. Ψυχές πονεμένες, καταραμένες αλλά και αθώες, ερωτευμένοι, σαλεμένοι και κομπιναδόροι. Εκεί, λοιπόν, ο Πασκουάλε Λογιακόνο, ένας άνθρωπος αδύναμος και νικημένος από τη μιζέρια της καθημερινότητας, μετακομίζει μήπως και δει μια άσπρη μέρα, αφού μάταια προσπαθεί για χρόνια να εξασφαλίσει για τον ίδιο και τη γυναίκα του, Μαρία, μια αξιοπρεπή ζωή. Ο ιδιοκτήτης τον αφήνει να μένει χωρίς ενοίκιο, γιατί θέλει να ξορκίσει τις φήμες ότι στο σπίτι κυκλοφορούν φαντάσματα. Ο μύθος που του εξιστορεί ο θυρωρός του σπιτιού, Ραφαέλε, θέλει την αρχέγονη οικία στοιχειωμένη από ένα ερωτευμένο ζευγάρι φαντασμάτων. Ο αρχικός φόβος του νέου ιδιοκτήτη για τους υπερφυσικούς συγκάτοικους του θα εξανεμιστεί, όταν πιστέψει πως τον τροφοδοτούν με χρήματα, για να μετατρέψει την έπαυλη σε πανσιόν. Τα φαντάσματα όμως γεννιούνται και υπάρχουν, συνήθως από δική μας ανάγκη, ή μήπως όχι…

Συντελεστές:

Βοηθός Σκηνοθέτη / Φροντιστήριο / Κοστούμια / Μακιγιάζ: Ραφαέλλα Ανδρέου

Έντυπα / Μουσική Επιμέλεια / Σχεδιασμός Φωτισμού / Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Σάββα

Πρωταγωνιστούν (με τη σειρά εμφάνισης): Θεράπων Θεράποντος, Νεκτάριος Γεωργίου, Άντρια Δημοσθένους, Γιώργος Ιουλιανού, Βασίλης Χατζηστυλλής, Βίκυ Ευθυβούλου, Άννα Βασιλείου, Μάριος Σαρπέτσας, Νατάσα Λοΐζίδου και Μαρία Μελισσά.

Για κρατήσεις: 96462213 και 96133884

*Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων. Οι θεατές πρέπει να βρίσκονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο θέατρο μέχρι τις 8:10 μ.μ. το αργότερο, γιατί στις 8:30 μ.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ κλείνουν οι θύρες.





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου