Η Alpha Square επιστρέφει στη σκηνή

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 30.6.2020

Με τρεις νέες παραγωγές και δύο επαναλήψεις, η Alpha Square επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.


Η Alpha Square θα ξεκινήσει τη σεζόν με την παραγωγή «Μια ζωή γερμανική», οι παραστάσεις της οποίας είχαν διακοπεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Επιστρέφει επίσης το έργο «Φωτογραφία 51». Νέο ανέβασμα θα δούμε για τα έργα «Ο πάπας» «Προδοσία» του Πίντερ και «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα».

Αναλυτικά τα έργα και το πρόγραμμα παραστάσεων έχουν ως εξής:

  1. Μια ζωή γερμανική του Christopher Hampton (μετάφραση Ανθής Ζαχαριάδου) σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου και σκηνογραφία Λάκη Γενεθλή.


Τον Σεπτέμβριο, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη επιστρέφει στην ενσάρκωση της Brunhilde Pomsel, της γραμματέα του Υπουργού Προπαγάνδας των Ναζί, για να ολοκληρώσει τις παραστάσεις που διακόπηκαν στην κεντρική σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου (4, 5, 10, 11 & 12 Σεπτεμβρίου) αλλά και για περιοδείες σε Λεμεσό (23/9) και Πάφο (24/9). Εισιτήρια: soldoutticketbox.com

  1. Ο Πάπας του Anthony McCarten (τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ) σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου


Πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δέντρο | Περιοδεία σε Λεμεσό και Πάφο (αρχές Οκτωβρίου)

  1. Φωτογραφία 51 της Anna Ziegler (μετάφραση Ανθής Ζαχαριάδου) σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου και σκηνογραφία Έλενας Κατσούρη.


Επιστροφή στο Κυπριακό σανίδι της Βρετανίδας επιστήμονα Rosalind Franklin, της οποίας η φωτογραφία της δομής του DNA άνοιξε το δρόμο για ιστορικές ανακαλύψεις που τιμήθηκαν με Νόμπελ.

  • Mία ακόμα παράσταση στις αρχές Οκτωβρίου.



  1. Προδοσία* του Χάρολντ Πίντερ σε μετάφραση και σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή


*Βραβείο Laurence Olivier Καλύτερου Έργου

Πρεμιέρα 27 Οκτωβρίου στην Λεβέντειο Πινακοθήκη

Περιοδεία σε Λεμεσό και Πάφο (τέλος Νοεμβρίου)

  1. Ο Άη-Βασίλης είναι σκέτη λέρα των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου


Πρεμιέρα 9 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Δέντρο

Περιοδεία: 3 Ιανουαρίου 2021 στο Ριάλτο Λεμεσού, 5 Ιανουαρίου στο Μαρκίδειο Πάφου, και ακολουθούν Λάρνακα και Αγία Νάπα.

+ Όλες οι πληροφορίες για τις παραστάσεις μας θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα alphasquare.com.cy καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και Instagram.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία