Διαδικτυκή παρουσίαση & συζήτηση με θέμα “Theatre Audio”

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.12.2020

Το Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων, Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου μαζί με την EventPro LTD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή της online διήμερης παρουσίασης & συζήτησης με θέμα “Theatre Audio” (Ακουστικό Θέατρο) στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ 17:00 και 19:30.


Το σεμινάριο θα σχολιάσει θέματα που αφορούν τον τομέα του ήχου στα θέατρα μέσω παρουσιάσεων, συζητήσεων και ερωτοαπαντήσεων από το κοινό με φυσική και εικονική παρουσία. Θέματα όπως η ακουστική του θεάτρου και των αιθουσών, ηχητική τεχνολογία, καλλιτεχνικές ανάγκες και τάσεις θα συζητηθούν από διακεκριμένους καλεσμένους και ομιλητές.

Ανάμεσα στους ομιλητές των επιμέρους θεματικών ενοτήτων θα είναι ο Αργυρίδης Βάσος (Διευθυντής Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού), Γεωργίου Χριστίνα (Συνθέτρια, Ηχητική Σχεδιάστρια και Σεναριογράφος), Ντέτσερ Γεωργία (Γενική Διευθύντρια Θέατρου Ριάλτο), Κολλιάς Γιώργος (Συνθέτης, Παραγωγός, Καλλιτέχνης και Ηχητικός Σχεδιαστής), Οικονόμου Πάνος (Γενικός Διευθυντής Panacoustics Ltd & P.E. Mediterranean Acoustics Research & Development Ltd), Παρτζίλης Άντης (Σκηνογράφος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Κυπρίων), Παύλου Ανδρέας (Τεχνικός Διευθυντής Ριάλτο), Σταυρινός Νικόλας (Συνθέτης, Παραγωγός, Καλλιτέχνης και Ηχητικός Σχεδιαστής), Χαράκη Λία (Δημιουργός, Καλλιτέχνιδα) και Χριστοφίδης Γιάννης (Συνθέτης, Καλλιτέχνης και Μουσικός και Ηχητικός Σχεδιαστής).

Ημέρα 1η: Συντονιστής: Γιάννης Ιωνά (CEO Eventpro Group)
Ημέρα 2η¨Συντονίστρια: Μαρίνα Μαλένη (Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου CYSTAT)

Δωρεάν Συμμετοχή: https://hopin.com/events/theatre-audio-online-presentation-and-discussion
Facebook Event Link: https://fb.me/e/6e0kNSK2S

Email: info@eventpro.com.cy
Τηλέφωνο: 77 77 77 93

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία