34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: Επόμενες παραστάσεις

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.11.2021

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, ο αγαπημένος θεσμός των θεατρόφιλων που διοργανώνει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου για 34η χρονιά, επιστρέφει, έχοντας σημειώσει μια ηχηρή απουσία, αφού η περσινή διοργάνωση είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, λόγω των μέτρων που ίσχυσαν τότε κατά της πανδημίας.


Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό όλοι όσοι εμπλέκονται στο Φεστιβάλ, αναμένουν να υποδεχθούν ξανά τη διοργάνωση που σημαίνει την επανασύνδεση του κόσμου του Φεστιβάλ σε αυτή τη γιορτή του θεάτρου, που ενώνει θεατρόφιλους ανά το παγκύπριο με ένα διαφορετικό, πολύ ξεχωριστό τρόπο: άνθρωποι όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων, αφήνουν τις ταυτότητες τους τις πρωϊνές, τις συνηθισμένες και ανεβαίνουν στη σκηνή για να μεταμορφωθούν σε ηθοποιούς και ξεχωριστούς χαρακτήρες, δημιουργήματα συγγραφέων από το κυπριακό, ελληνικό και παγκόσμιο δραματολόγιο.

Το κοινό μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του στη στήριξη της προσπάθειας των εραστών της τέχνης του θεάτρου, παρακολουθώντας τις παραστάσεις.

34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: 15 Οκτωβρίου – 29 Νοεμβρίου 2021


05/11/2021 - Πολιτιστικός Όμιλος Ακρωτηρίου


Γιώργου Κωνσταντίνου


Ο γείτος ο καλός


Κοινοτική Αίθουσα Ακρωτηρίου, 19:30.


Πληροφορίες: 99 667712


07/11/2021 - Θεατρική Ομάδα Νέων ΗΡΑΚΛΗ Παλαιχωρίου

Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου


Μπαμπάδες με ρούμι


Αίθουσα Θεάτρου ΗΡΑΚΛΗ Παλαιχωρίου ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ, Παλαιχώρι, 18:30.


Πληροφορίες: 99 521959

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου