Εργαστήρι «Θεατρική κίνηση και αυτοσχεδιασμός»

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 16.11.2021

To εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά που θέλουν να ανακαλύψουν τη θεατρική κίνηση και τον αυτοσχεδιασμο σε σχέση με ασκήσεις και θεατρικό κείμενο (απόσπασμα από την αρχαια κωμωδία Πλούτος του Αριστοφάνη).


Η Άννα-Χριστίνα Κάττου είναι ηθοποιός και παιδαγωγός. Έχει πτυχίο στο Θέατρο και Μάστερ στην Υποκριτική και θεατρική πρακτική από το Kingston University London & Royal Central school of speech and Drama. Έχει ανώτατα ακαδημαϊκά διπλώματα σε πολιτιστικά θέματα από το πανεπιστήμιο του Cambridge,στην σεναριογραφία από το British Film Institute και στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας από το Oplex Careers College, UK. Έχει συνεργαστεί με πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και μουσεία στην Κύπρο, την Αγγλία και την Ιταλία στους τομείς των παιδαγωγικών, του θεάτρου, της σεναριογραφίας. Παράλληλα ασχολείται με την μουσική και τον χορό.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, 3:00 - 5:00 μ.μ.
Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 99 184339

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία