Η ομάδα Γιασεμίν παίρνει τις Τέχνες του Τσίρκου στο Nicosia Pop Up Festival 2021

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.12.2021

Το Juggling είναι μια πρακτική ικανότητα και νοητική άσκηση που μέσω του χειρισμού αντικειμένων - στην περίπτωση μας μπάλες - επιτρέπει την επικοινωνία και συνεργασία του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου μας. Μπορεί να λειτουργήσει ως διαλογιστική άσκηση συγκέντρωσης αλλά και ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και διασκέδασης. Κατά τη διαδικασία εκμάθησης του Juggling, βιώνουμε την 'αποτυχία' (ρίψη της μπάλας) με στόχο την συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα ζογκλερικά τους κόλπα και στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου.


Η Τέχνη της κόκκινης μύτης είναι ένα μάθημα για το πώς να αποτύχεις καλύτερα. Πρόκειται για ένα μοναδικό είδος σωματικής, κωμικής και συνάμα συγκινητικής ποίησης. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φανερώσουν τον θεατρικό κλόουν που βρίσκεται μέσα τους έχοντας στο μυαλό τους το στοιχείο της ικανότητας προσαρμογής, της έκπληξης, της φαντασίας, της σκανδαλιάς, της αμεσότητας, της αλήθειας και του κωμικοτραγικού. Ο κλόουν δεν σταματά ποτέ το ταξίδι του. Συνέχεια ανακαλύπτει κάτι καινούριο, προσπαθεί, αποτυγχάνει και ξεκινά ξανά από την αρχή.

THE ART OF FAILURE: Juggling and Clowning Workshop
10.12.21
Nicosia Pop Up Festival 2021 - Θέατρο Πόλης
16.00 – 18.30 μ.μ.

Εμψυχώτριες: Ομάδα Γιασεμίν - Άννη Σοφοκλέους & Ναταλία Παναγιώτου
Κόστος συμμετοχής: 15€
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων.

https://www.soldoutticketbox.com/nicosia-pop-up-festival-2021/

Πληροφορίες: 96-269637

https://www.facebook.com/events/1041189766670576

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία