STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο… ξανά!

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.12.2022
Η παράσταση «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο», που ξεχώρισε τη σεζόν που μας πέρασε, επιστρέφει στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2022 αυτά τα Χριστούγεννα

Πρόκειται για μια ιστορία του Σταύρου Σταύρου σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και Παναγιώτη Τοφή και μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, που είχε κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021 στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας. Θα δοθούν δύο παραστάσεις, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει στην Κύπρο την περσινή χρονιά, η παράσταση συμμετείχε τον Οκτώβριο στο μεγαλύτερο φεστιβάλ τεχνών της Αρμενίας, ενώ λίγες μέρες πριν την επιστροφή της στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας θα παρουσιαστεί σε μεγάλο φεστιβάλ θεάτρου για παιδιά στην Τυνησία. Το 2023 η παράσταση θα συνεχίσει τη διεθνή της περιοδεία και σε άλλες χώρες.

«Το STILL! είναι ένας ύμνος στην ειρήνη, στη φιλία και στη δύναμη της αληθινής αγάπης», δηλώνουν οι συντελεστές του. «Σε μια περίοδο που ο πλανήτης μας μετράει τις πληγές του, η ιστορία ενός αγάλματος και ενός κοριτσιού, που γύρισαν μαζί τον κόσμο, έρχεται να μας θυμίσει ότι τα σημαντικά είναι κρυμμένα στην ψυχή μας».

Εισιτήρια για τις παραστάσεις της 27ης και της 28ης Δεκεμβρίου προπωλούνται από την ιστοσελίδα της SoldOut Tickets.

4395769512390389 543003321

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία