Παράθυρο logo
Δέσποινα Θεοχαρίδου
Δημοσιεύθηκε 28.04.2014
Δέσποινα Θεοχαρίδου

H Δέσποινα Θεοχαρίδου δεν έχει σταματημό


Τι κάνεις;
Διοργάνωση, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις και συνήθως τα συνδυάζω με κόμικς, βίντεο παιχνίδια και Ιαπωνική κουλτούρα. Παρουσιάζω με τον Peter Anders Hvass μια εκπομπή στο MyCyRadio.eu, το Nerd Me On. Με το ίδιο παιδί είμαστε οι ιδρυτές του OtakuCy και συνήθως ασχολούμαι με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων μέσω του OtakuCy. Εργάζομαι σε ένα κατάστημα για κόμικς και άμα βρεθεί ευκαιρία δουλεύω ως local fixer/local production assistant, δλδ. βοηθάω άμα έρχονται κανάλια από εξωτερικό για γυρίσματα με διοργάνωση, έρευνα, μετάφραση και ό,τι άλλο χρειαστεί.


Πού γυρνάς;
Είμαι στο διαδίκτυο και στο τηλέφωνο, συνέχεια. Με τις ασχολίες και τη δουλειά που κάνω, το θεωρώ σχεδόν αδύνατον να είμαι 'οφλάιν'. Με σάρκα και οστά θα με βρείτε κυρίως στο κομικσάδικο κοντά στην πλατεία Φανερωμένης, στην παλιά Λευκωσία.


Πώς περνάς;
Η αλήθεια είναι ότι περνάω δύσκολα, όπως και πολλοί άλλοι νέοι τον τελευταίο καιρό. Με στενοχωρεί που οι δουλειές και οι ευκαιρίες είναι λίγες. Αλλά έχω όρεξη για δουλειά και βρίσκω πάντα τρόπους να μην κάθομαι με σταυρωμένα χέρια. Από την ίδρυση του OtakuCy πριν 4 χρόνια, μια οργάνωση για όσους αγαπάνε την ιαπωνική και ποπ κουλτούρα, μου έχει δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτώ τον ελεύθερο μου χρόνο με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Έχουμε κάνει μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, φεστιβάλ, φιλανθρωπικά. Έχουμε τη στήριξη των μελών μας που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Όταν είμαι περιτριγυρισμένη από αυτούς τους ανθρώπους και τους βλέπω να διασκεδάζουν και να χαμογελάνε χάρη στη δουλειά που κάνουμε, περνάω υπέροχα!