Κύπρος - Σκωτία: ένωσις

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.9.2017

Με έναν πανέμορφο και μάλλον όχι αναμενόμενο τρόπο σμίγουν κυπριακοί, ελληνικοί και κέλτικοι ήχοι, σύγχρονοι, παραδοσιακοί, λυρικοί και ειλικρινείς. Όλα αυτά μέσα από την κοινή συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη με την Karen Polwart από τη Σκωτία, τους οποίους θα συνοδεύει με τη σειρά της στη σκηνή η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου. Η συνάντηση των μερών συνάδει απόλυτα με το πνεύμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Πάφος2017 που κατάφερε να κερδίσει τον περιζήτητο τίτλο με σύνθημα "Συνδέοντας ηπείρους - γεφυρώνοντας πολιτισμούς". Αλκίνοος Ιωαννίδης και Karen Polwart συναντήθηκαν ξανά μαζί στη σκηνή και το αποτέλεσμα υπάρχει σε ένα μικρό βίντεο, σαν μια μικρή ένδειξη τού τι θα δούμε και θα ακούσουμε. Μια επίσκεψη στο YouTube, θα σας πείσει.


+ Στις 22 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην πλατεία του Κάστρου Πάφου. Εισιτήρια προς 20 και 15 ευρώ. Εισιτήρια στα περίπτερα So Easy παγκύπρια και στο περίπτερο Time-Out Πάφου, τηλ. 26949522.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;