Το The Stranger είναι μια... Safe επιλογή για να δεις

Μιχάλης Σταύρου Δημοσιεύθηκε 10.2.2020

«Αλήθεια σε γνωρίζω; Ξέρω ποια είσαι;» λέει ο Άνταμ στη σύζυγό του, η οποία φεύγει χωρίς καν να του δώσει εξηγήσεις. Το «The Stranger», η νέα σειρά που θα βρείτε στο Netflix, πραγματεύεται αυτό το «ποιος είμαι και από πού προέρχομαι, ενώ είμαι σίγουρος πως ξέρω τους γύρω μου». Η επιγραμμική πλατφόρμα καταφέρνει για ακόμη μία φορά να κάνει την έκπληξη δίνοντας στο κοινό άλλη μία παραγωγή απ’ αυτές που μπαίνουν χαλαρά στην κατηγορία του binge watching, ώστε να ξεμπερδέψεις με αυτήν μέσα σε 8 ώρες!


Το Σαββατοκύριακό σου λοιπόν ή ακόμη και τα ξενύχτια σου, αν την ξεκινήσεις μέσα στην εβδομάδα, γίνονται επικίνδυνα εάν αποφασίσεις να δεις τη νέα σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν. Και όχι μόνο αυτό. Θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι εάν ο δίπλα σου είναι αυτός που πραγματικά γνωρίζεις ότι είναι ή αν έχει και αυτός τα δικά του ένοχα μυστικά. Όπως άλλωστε μέσα στα χρόνια συνειδητοποιούμε πως έχουμε και εμείς τα δικά μας, χωρίς φυσικά να τα αποκαλύψουμε ούτε καν στους πιο δικούς μας, κοντινούς ανθρώπους.

Η σειρά «The stranger» είναι η τρίτη συνεργασία μεταξύ της RED Production Company του Χάρλαν Κομπέν και του Netflix, μετά τις επιτυχημένες σειρές «The Five» και «Safe» - στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Σι Χολ. Η σειρά ενώνει τη Νίκολα Σίντλερ με τον συγγραφέα Ντάνι Μπρόκλχαστ.

O πολυβραβευμένος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Ρίτσαρντ Άρμιταζ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Θόριν στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον «Χόμπιτ», πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix «The Stranger» (Ο Ξένος), που βασίζεται στο ομότιτλο αστυνομικό μυθιστόρημα του Χάρλαν Κόμπεν, συγγραφέα δεκάδων επιτυχημένων βιβλίων, αρθρογράφου των «New York Times» και δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς «Safe». Σε αυτό το θρίλερ, ένα μυστικό καταστρέφει την τέλεια ζωή ενός άνδρα και τον ωθεί σε μια πορεία σύγκρουσης με μια θανατηφόρα συνωμοσία. Ο Άνταμ Πράις έχει μια καλή ζωή, δύο υπέροχους γιους και έναν ακλόνητο γάμο, ώσπου ένα βράδυ μία ξένη γυναίκα (η «The Stranger») κάθεται δίπλα του σε ένα μπαρ και του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για τη γυναίκα του, την Κορίν. Σύντομα ο Άνταμ βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό από την απάτη της Κορίν και θα συνειδητοποιήσει ότι αν δεν κάνει τις σωστές κινήσεις, η συνωμοσία στην οποία έχει εμπλακεί δεν θα καταστρέψει απλώς ζωές, αλλά θα βάλει τέλος σε αυτές.

Με τις σωστές δόσεις μυστηρίου, τα εξαιρετικά plot twists και τη μαμάτη ερμηνεία του Ρίτσαρντ Άρμιταζ είμαστε σίγουροι πως τα οκτώ επεισόδια θα κυλήσουν… νεράκι. Και όταν δείτε τη σειρά, ίσως θυμηθείτε και την προηγούμενή μου φράση. Έτσι, για να επιβεβαιώνουμε και τον τίτλο της στήλης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;