Ευρωβουλή: Συνέχιση κονδυλίων για ΔΕΑ και Επιτροπή για Πολιτιστική Κληρονομιά

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Δημοσιεύθηκε 4.9.2024
PETROS KARADJIAS/AP2009
Η τροπολογία, καλεί για κατανομή 1 εκατομμυρίου και 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, από τον Προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπερψηφίστηκε σήμερα στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων τροπολογία για συνέχιση της χρηματοδότησης του έργου της ΔΕΑ και της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά που κατέθεσαν από κοινού οι Ευρωβουλευτές Γιώργος Γεωργίου, Λουκάς Φουρλάς και Κώστας Μαυρίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωβουλευτή Γιώργου Γεωργίου, μέλους της Επιτροπής Εξωτερικών, η τροπολογία, καλεί για κατανομή 1 εκατομμυρίου και 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, από τον Προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ενίσχυση του έργου της ΔΕΑ και της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά αντίστοιχα.

«Αναμένεται ότι με τη διάθεση αυτών των κονδυλιών, οι δύο Επιτροπές θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό τους έργο που είναι καίριας σημασίας για την Κυπριακή Δημοκρατία, για τις συνολικές προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού προβλήματος καθώς και για τις προσπάθειες οικοδόμησης εμπιστοσύνης και συμφιλίωσης στην Κύπρο», προστίθεται.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

Αντί αρχαία, αγριόχορτα...

Αντί αρχαία, αγριόχορτα...

Αντί αρχαία, αγριόχορτα...

Στον «πάγο» το αρχαιολογικό πάρκο Λάρνακας

Στον «πάγο» το αρχαιολογικό πάρκο Λάρνακας

Στον «πάγο» το αρχαιολογικό πάρκο Λάρνακας