Καδής: Η Φον ντερ Λάιεν πρότεινε το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού, αλλά αρνήθηκε

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες λένε ότι θα ήθελε κάτι διαφορετικό, όπως είναι για παράδειγμα το χαρτοφυλάκιο για την Αγροτική Πολίτική ή αυτό της Μεσογείου.


Προς το τέλος του μηνός θα ξεκαθαρίσει τι χαρτοφυλάκιο θα πάρει -αν θα πάρει- ο κ. Καδής; Όπως μαθαίνουμε, η κ. φον ντερ Λάιεν του πρότεινε το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού, αλλά αρνήθηκε. Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες λένε ότι θα ήθελε κάτι διαφορετικό, όπως είναι για παράδειγμα το χαρτοφυλάκιο για την Αγροτική Πολίτική ή αυτό της Μεσογείου. Όλα, μαθαίνουμε, είναι συζητήσιμα, αλλά μπαίνουν και θέματα ιδεολογικά, του τύπου «εγώ είμαι EPP, εγώ είμαι περισσότερο EPP» και πάει λέγοντας. Σύμφωνα με το κους-κους στις Βρυξέλλες από τις συνεντεύξεις στο Ευρωκοινοβούλιο που θα περάσουν όλοι οι επίτροποι είθισται οι Χριστιανοδημοκράτες να κόβουν έναν Σοσιαλδημοκράτη και αντίστοιχα οι Σοσιαλδημοκράτες έναν Χριστιανοδημοκράτη. Ο Καδής, μας λέχθηκε, δεν είναι πρώτος στη λίστα για κόψιμο. Πρώτος είναι ο Λουξεμβούργιος. Ο δικός μας είναι μέσα στην πρώτη τριάδα και θα κριθεί αναλόγως και των απαντήσεων που θα δώσει ενώπιον των βουλευτών. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου

«ΣΚΑΜΜΑΤΑ» | Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου