Λεμεσός: Καταγγελία για άσεμνη πράξη, ενώπιον δικαστηρίου γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης

ΧΡΙΣΤΟΘΕΑ ΙΑΚΩΒΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.10.2024
The Dinner Party, Judy Chicago.
Η υπόθεση εκδικάζεται αυτό το διάστημα κεκλεισμένων των θυρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από τέσσερα χρόνια που το θύμα προέβη σε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές.

«Γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης ενώπιον δικαστηρίου για άσεμνη επίθεση», αυτό δήλωσε μια αναγνώστρια του «Παραθύρου» η οποία επικοινώνησε μαζί μας, πριν λίγες μέρες, για να μιλήσει για μια υπόθεση η οποία εκδικάζεται αυτό το διάστημα κεκλεισμένων των θυρών στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού - μετά από τέσσερα χρόνια που το θύμα προέβη σε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η τότε 30χρονη γυναίκα κατήγγειλε Κύπριο γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη, για περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο, το καλοκαίρι του 2020, διότι προέβη σε άσεμνη πράξη εναντίον της. Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία, ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης μήνυσε την καταγγέλλουσα με αγωγή λίβελου στην οποία υποστηρίζει ότι η γυναίκα, λέγοντας τα όσα βίωσε, τον συκοφαντεί και σπιλώνει το όνομά του.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, με βάση τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα, φαίνεται να «έπραξε την άσεμνη πράξη με το να της πιάσει το στήθος, δύο φορές, σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού, το μεσημέρι». Το «Π» διευκρινίζει ότι μεταφέρει αυτούσιο το συμβάν, όπως ακριβώς το περιέγραψε η αναγνώστρια, ενώ τονίζεται πως δεν έχει σημασία τι ώρα έγινε η όποια πράξη καταγγελίας - η οποία, επαναλαμβάνεται, εξετάζεται από το δικαστήριο.

Σημειώνεται δε, ότι το «Π», λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της υπόθεσης, αποφάσισε να δημοσιεύσει τους ισχυρισμούς της γυναίκας χωρίς να φωτογραφίζεται ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης, με σκοπό να δώσει φωνή στο, ενδεχόμενα, θύμα αλλά και για να ανοίξει μια συζήτηση για τις υποθέσεις παρενόχλησης ή και κακοποίησης στην καλλιτεχνική κοινότητα της Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ