Έρχεται ο Μάλκοβιτς

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 1.8.2011

«Κολασμένη Κωμωδία: Οι εξομολογήσεις ενός κατά συρροή δολοφόνου» είναι ο τίτλος της παράστασης στην οποία συμμετέχει ο Τζον Μάλκοβιτς και την οποία θα δούμε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄στη Λευκωσία.


Ο «μαέστρος της ψυχραιμίας»  Τζον Μάλκοβιτς γοητεύει τους θεατές με το «παγερό» του φέρσιμο και την αποπλανητική του ευφυΐα, αναφέρεται στο σημείωμα της παράστασης, την οποία παρουσιάζει στην Κύπρο και στα πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ η Dead Famous Productions.

Ο Malkovich, ο οποίος έχει σαγηνεύσει τους θεατές με ταινίες όπως Dangerous Liaisons, In the line of Fire και Changeling θα ερμηνεύσει το ρόλο του με τη συνοδεία εξαιρετικής μουσικής. Θ’ ακουστούν ζωντανά κομμάτια των Μότσαρτ, Μπετόβεν, Βιβάλντι και Χέιντν.

Η παράσταση

Η Κολασμένη Κωμωδία είναι ένα θεατρικό για Ορχήστρα Μπαρόκ, δυο σοπράνο κι ένα ηθοποιό. Πρόκειται για πραγματική ιστορία, βασισμένη στη ζωή του Jack Unterweger, ο οποίος ήταν ένας αγαπητός στο Βιεννέζικο κοινό ποιητής, επιτυχημένος συγγραφέας και δημοσιογράφος, αλλά και κακόφημος γυναικοκατακτητής ο οποίος κατηγορήθηκε για το φόνο μεγάλου αριθμού πόρνων στη Βιέννη, το Γκρατζ και την Πράγα. Φυλακίστηκε, του απονεμήθηκε χάρη και κατέφυγε στις ΗΠΑ όπου συνέχισε τη δράση του. Συνελήφθη στο Μαϊάμι, μεταφέρθηκε στην Αυστρία, κατηγορήθηκε και τελικά αυτοκτόνησε αφού κρίθηκε ένοχος σε 11 υποθέσεις ανθρωποκτονίας.

+ Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Μακάριος Γ’ (Σχολή Τυφλών) στη Λευκωσία και θ’ αρχίσει στις 20.30 ακριβώς. Οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο Αμφιθέατρο το αργότερο μέχρι τις 20.20 καθώς οι πόρτες θα κλείσουν στις 20.30 ακριβώς.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από

- το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.dfamous.net / τηλ. 7000 6077

- Λευκωσία- ΠΑΛΛΑΣ, τηλ. 22410181

Εισιτήρια προς 10 και 15 ευρώ. 





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ