«Έφυγε» ο 'Hightower'

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 4.8.2011


Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 66 ετών στο σπίτι του ο Charles Aaron Bubba Smith, o γνωστός Moses Hightower της Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής.




Ο δημοφιλής ηθοποιός και βεβαίως πρώην αμυντικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ράγκμπι, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στο Λος Άντζελες, την Τετάρτη 3 Αυγούστους. Πιστεύεται ότι ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια.

Από την αρχή της αθλητικής καριέρας του θεωρήθηκε «απροσπέλαστος», με την κυριολεκτική σημασία της λέξης!

Έπαιξε σε τρεις ομάδες, τους  Colts, Oakland Raiders και Houston Oilers. Αποσύρθηκε το 1976, έχοντας 111 συνολικά συμμετοχές σε αγώνες κανονικής διάρκειας και το 1988 κέρδισε τη δική του θέση στο College Football Hall of Fame.

Μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας, έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως ηθοποιός, με τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών 'Police Academy', όπου ενσάρκωσε το ρόλο του πράου γίγαντα Moses "Hightower".

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ